Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK
Status narudžbe x
Odjavi se

00385177761000038517776100

Često postavljana pitanja

 1. Da li je moguća dostava na neku drugu adresu
 2. Da li je moguće otići u Hannover direktno po gume?
 3. Da li mogu termin dostave pomjeriti?
 4. Dostavljate li i u druge zemlje??
 5. Kada dostavljate i što se desi ukoliko nismo doma?
 6. Kako doznati točan termin dostave?
 7. Kako doći do mojih guma??
 8. Ko će mi isporučiti gume?
 9. Što se desi ukoliko dođe do usporenja dostave?
 10. Što se desi, ukoliko služba za pakete ne isporuči proizvode? Da li mogu dobiti rezervne gume??
 1. Da li je moguća dostava na neku drugu adresu

  Unutar Hrvatske dostavljamo na svaku adresu: direktno klijentu, na alternativnu adresu ili na jednog od naših partnera za montažu. 2. Da li je moguće otići u Hannover direktno po gume?

  Nažalost nije moguća lična dostava iz naše centrale u Hannoveru, jer vi dobijate produkte direktno iz naših skladišta koji se nalaze po cijeloj Njemačkoj. 3. Da li mogu termin dostave pomjeriti?

  Ukoliko se gume nalaze u transportu na putu k vama, ne možemo odgoditi termin dostave, jer odvijanje rute slijedi neovisno od nas. (Molimo provjerite mogućnost, da neko drugi preuzme robu u Vaše ime). Ukoliko vas niko iz službe za pakete ne nađe doma, primate poruku sa drugim terminom dostave kao i kontaktni broj telefona. 4. Dostavljate li i u druge zemlje??

  Mi dostavljamo naše produkte naravno i u druge zemlje. Uvid imate na stranici www.gume.com.hr. Ukoliko želite naručiti veće količine guma (više od 10 komada) , možemo sa našim transporterima dogovoriti posebne cijene. U tom slučaju nam pošaljite poruku na gume@delti.com . 5. Kada dostavljate i što se desi ukoliko nismo doma?

  Za nas dostavlja kurirska služba DPD. Ukoliko niste doma, vozač pokušava, gume ostaviti kod susjeda. Ukoliko je to bez uspjeha, ostavlja Vam karticu, i Vi možete stupiti u kontakt s firmom, koja Vam dostavila robu. 6. Kako doznati točan termin dostave?

  Ukoliko naručena roba napusti naše skladište, mi Vam šaljemo E-Mail, u kojoj vam saopćimo približan termin dostave. Tačno vrijeme dostave Vam ne možemo saopćiti, jer DPD za nas preuzima isporuku.   7. Kako doći do mojih guma??

  Tokom procesa narudžbe bićete pitani za adresu dostave.Vi imate mogućnost, da vam se gume i račun pošalju na različite adrese. Ukoliko ne želite da vam se dostava pošalje na privatnu adresu, dostavljamo vašu narudžbu na neku drugu adresu vašu želje (takozvanu adresu dostave). I u ovom slučaju vam šaljemo šaljemo vam račun na adresu računa. Kao adresu dostave, možete navesti bilo koju adresu npr. vašu radionicu, jednog od naših partnera zaa montažu, benzinsku pumpu itd.Troškovi dostave su svakako inkluzivni sind ohnehin inklusive, taj servis ne košta ekst. 8. Ko će mi isporučiti gume?

  Našu robu isporučuje Njemačka služba za pakete (DPD). 9. Što se desi ukoliko dođe do usporenja dostave?

  Ukoliko zbog nestašice kod proizvođača dođe do usporenja dostave naručenih artikli, mi vas odmah informiramo i istovremeno vam nudimo alternativu. 10. Što se desi, ukoliko služba za pakete ne isporuči proizvode? Da li mogu dobiti rezervne gume??

  Ukoliko služba za pakete nije dostavila robu, primate svakako nadoknadu. Molimo informirajte nas zu navod vašeg broja naloga (RD-Nr.) putem e-mail poruke gume@delti.com ili pod brojem 00385 1 7776 100.