Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Black Chili Driving experience: poznati su dobitnici

09/05/19

black-chilli-driving-experience.jpg

Black Chili Driving experience: poznati su dobitnici

  • Imamo sretnike koji će osjetiti zavoje Provanse i doživjeti vrhunsko prianjanje guma Continental

Kako drugačije proslaviti vodeću ulogu u automobilskoj industriji nego ostvarivanjem snova ljubiteljima automobila? Continental će grupu sretnika iz regije Adria, koji su sudjelovali u nagradnom kvizu i uvjerili žiri, odvesti na nezaboravno četverodnevno druženje u Provansu, gdje će testirati gume Continental s gumenom smjesom Black Chili.

U interaktivnom nagradnom kvizu na internetu sudjelovalo je više od 12.000 osoba iz osam država. Svaka se osoba tijekom praćenja atraktivnih snimaka prošlogodišnjeg Black Chili događaja uhvatila u koštac s pitanjima o sigurnoj vožnji, marki Continental i gumama. Svi koji su zanosom i osobnim obrazloženjem o tome zašto bi upravo oni trebali biti dio tog nezaboravnog događaja uvjerili žiri, uvrstili su se među finaliste. Svaki od finalista dobio je jedinstvenu priliku da na događaj pozove jednu osobu. Žiri je sa svima obavio kratak razgovor i izabrao pobjednike koji nestrpljivo čekaju 23. svibnja kada će započeti avantura.

Iz Hrvatske na Black Chili Driving Experience odlaze Tomislav Grljušić i Marica Lulić Grljušić.

Što čeka pobjednike?

Avionom će otići u Francusku, gdje će biti smješteni u prestižnom hotelu i upoznavati francusku gastronomiju, uživati u ljepotama Provanse i prije svega doživjeti nezaboravne osjećaje za upravljačem prestižnih sportskih automobila.

U središtu će biti gume Continental jer će pobjednici dobro upoznati gumenu smjesu Black Chili koja je rezultat dugogodišnjeg istraživanja, inovacija i razvoja te osigurava bolje prianjanje i kraći put kočenja kako na mokroj tako i na suhoj cesti. Gume ContiSportContact 5, ContiSportContact 5P i SportContact 6 dio su originalne opreme automobila koji će biti pogonska snaga događaja te će ih pobjednici imati priliku voziti. To su: Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3, BMW M240i, Jaguar I-PACE i Ford Mustang GT.

Čeka ih dakle savršeni spoj benzinskih para, vrhunske gastronomije i sigurnih doživljaja na pitoresknim cestama Provanse za upravljačem prestižnih automobila s odličnim prianjanjem guma Continental visokih performansi.

Izvor na stranici: https://www.continental.hr/auto/media-services/vijesti/black-chili-driving-experience--znani-so-nagrajenci


OE Heroes
15/01/21
20 of 21 News