Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

S Continentalom snovi postaju stvarnost

09/07/19

S Continentalom snovi postaju stvarnost

Potkraj svibnja Continental je 16 sretnika iz osam država regije Adria odveo na nezaboravno četverodnevno putovanje u Provansu, gdje su za upravljačima prestižnih automobila testirali gume Continental s gumenom smjesom Black Chili.

Među više od 12 tisuća sudionika u interaktivnome nagradnom kvizu osam sretnika dobilo je jedinstvenu priliku da na događaj pozovu još jednu osobu i time nekom ostvare snove.

Sve je počelo u četvrtak 23. svibnja. Nakon uvodnog leta u Francusku, kada dobitnici još nisu točno znali što mogu očekivati, njihovi su snovi postajali stvarnost. Upoznali su automobile i tehnologije koje se brinu o njihovoj boljoj sigurnosti u prometu te dobili uvodne informacije o tijeku događaja. Nakon noći pune iščekivanja slijedila je harmonija osjećaja koja će još dugo odjekivati u njima. Za upravljačima prestižnih automobila s najboljim Continentalovim gumama, opremljeni samo kartom s označenom trasom, uputili su se na putovanje kroz slikoviti krajolik.

Dobitnici su se složili da takvu paletu neopisivih osjećaja nisu zamišljali ni u snovima. „Nešto takvo nije moguće opisati, to moraš doživjeti“, objasnili su. Organizatori su se pobrinuli za raskošan smještaj, francuske delicije i prijateljsko druženje sa svim sudionicima, a putovanje je pratio neopisiv osjećaj kada sportski automobil voziš uz kanjon rijeke i slušaš odjek motora koji se stvara u prekrasnoj prirodi koja te okružuje.

U četiri dana dobitnici su upoznali čari Continentalova razvoja i inovacija jer su zavoje Provanse istraživali uz vrhunsko prianjanje guma Continental s gumenom smjesom Black Chili visokih performansi, koja je rezultat dugogodišnjeg istraživanja te omogućuje bolje prianjanje i kraći put kočenja i na skliskome i na suhom kolniku.

Gume ContiSportContact 5, ContiSportContact 5P i SportContact 6 dio su originalne opreme automobila koji su bili pogonska snaga događaja, i to Porschea Boxstera 718, Mercedesa C43 AMG, Audija RS3, BMW-a M240i, Jaguar I-PACE-a te Forda Mustanga GT. Sva vozila imala su osim guma ugrađene mnoge komponente koje proizvodi Continental. Tehnološki div iz njemačkog Hannovera, koji će 2021. obilježiti 150 godina postojanja, jedan je od vodećih svjetskih dobavljača u automobilskoj industriji.

Black Chili Driving experience

Izvor na stranici: https://www.continental.hr/auto/media-services/vijesti/s-continentalom-sanje-postanejo-oprijemljive


OE Heroes
15/01/21
20 of 21 News