Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Savjetovanje o gumama

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Gume za model Alfa Romeo.

Kupi optimalne gume koje utiču na bolju sigurnost I udobnost koju pružaju. Kako bi poboljšali kvalitet guma Alfa Romeo surađuje od više godina sa različitim proizvođačima guma. Za model 147 – GTA uporabljene su gume Yokohama-V 102 a legendarni model Spider opremljen je sa gume za Alfa Romeo od strane marke Dunlop. Proizvođači surađuju također I sa Bridgestone. Osim toga, u momentu biranja guma za marku Alfa Romeo možete birati I proizvode drugih proizvođača guma. Na osnovu velikog broja prodanih automobila, proizvođači guma nude optimalne gume za model Alfa Romeo .

više ...

Važni kriteriji u momentu biranja guma

Obratite pažnju na etiketu Eu u momentu kupovanja guma . Etiketa mora sadržati sve važne norme iz oblasti potrošnje goriva, otpornosti u toku vožnje, prianjanja na mokrim kolovozu I nivou buke. Tako da, možete biti uvjereni da vaša Alfa Romeo je upravljana u sigurnosti nezavisno od meteoroloških uslova I nezavisno od vrste kolovoza. Velike razlike mogu se vidjeti u specijalno kada se priča o udaljenosti nakon kočenja. Zavisno od kategorije, jedan automobil ima nevolji za udaljenost od 18 do 45 metra, dok se zaustavi na mjesto nakon kočenja.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.