Payment Banner

Savjetovanje o gumama

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Marka:
Model guma:
Oznaka modela:
Tip vozila:
Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.

Gume za model Alfa Romeo.

Kupi optimalne gume koje utiču na bolju sigurnost I udobnost koju pružaju. Kako bi poboljšali kvalitet guma Alfa Romeo surađuje od više godina sa različitim proizvođačima guma. Za model 147 – GTA uporabljene su gume Yokohama-V 102 a legendarni model Spider opremljen je sa gume za Alfa Romeo od strane marke Dunlop. Proizvođači surađuju također I sa Bridgestone. Osim toga, u momentu biranja guma za marku Alfa Romeo možete birati I proizvode drugih proizvođača guma. Na osnovu velikog broja prodanih automobila, proizvođači guma nude optimalne gume za model Alfa Romeo .

više ...

Važni kriteriji u momentu biranja guma

Obratite pažnju na etiketu Eu u momentu kupovanja guma . Etiketa mora sadržati sve važne norme iz oblasti potrošnje goriva, otpornosti u toku vožnje, prianjanja na mokrim kolovozu I nivou buke. Tako da, možete biti uvjereni da vaša Alfa Romeo je upravljana u sigurnosti nezavisno od meteoroloških uslova I nezavisno od vrste kolovoza. Velike razlike mogu se vidjeti u specijalno kada se priča o udaljenosti nakon kočenja. Zavisno od kategorije, jedan automobil ima nevolji za udaljenost od 18 do 45 metra, dok se zaustavi na mjesto nakon kočenja.