Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Naš doprinos većoj održivosti

Održivi asortiman proizvoda

Ovdje već možete pronaći održive gume koje štede resurse.

Naš pečat za održivost

Održiviji proizvodi zaslužuju našu nagradu.

Naša stručnost koja će Vam pomoći

Dajemo vrijedne savjete: Što možete sami učiniti kao vozač?

Održivost počinje kupnjom guma, nastavlja se svakodnevnom vožnjom i završava profesionalnim zbrinjavanjem starih guma. Mi na gume.com.hr - najvećem europskom online prodavaču guma - dajemo prijedloge o ovoj važnoj temi, savjete o pronalaženju guma i izvještavamo o inovativnim proizvodima i idejama koje proizvođači guma planiraju. Cilj se može postići samo zajedno - održivija mobilnost koja štedi resurse.

Nudimo Vam brzu potragu za održivijim gumama

Uz pomoć našeg filtra za pretraživanje, možete brzo i jednostavno tražiti gume koje štede gorivo ili resurse, na primjer.

Oznaka EU - važan segment pri odabiru Vaše gume

Prilikom odabira guma obratite pozornost na vrijednosti EU oznake za gume. Oni Vam daju dobru ideju o tome je li guma učinkovita u potrošnji goriva.

Naši partneri za montažu – učinkovita dostava i zbrinjavanje rabljenih guma

Prilikom kupnje iskoristite mogućnost montaže guma u našim partnerskim radionicama. Na taj način će i Vaše stare gume biti pravilno zbrinute.

Protektirane gume - održive i izuzetno štede resurse

Što se tiče kvalitete i sigurnosti, obnovljene gume definitivno mogu držati korak s potpuno novim gumama. Dokaz za to je da obnovljene gume - baš kao i nove - dolaze s dvogodišnjim jamstvom proizvođača.

Više detalja

Gume za električne automobile - mora pristajati!

Električni automobili se etabliraju kao stalna pojava. Naravno, za električne i hibridne automobile potrebne su i posebne gume.

Više detalja