Payment Banner

Run - flat gumeMarka:
Model guma:
Oznaka modela:
Tip vozila:

Run - flat gume

Run-flat gume su pogodni za hitne situacije . Ova vrsta guma omogućuje sigurno upravljanje vozilom u slučaju značajnog gubitka zraka . Bez obzira na torun - flat Model odaberete , u slučaju ispuhanog gume , još uvijek možete otiæi do 100 km na ne više od 50 mph ( 80 km/h.) . Na taj naèin , vozaè može se voziti do garaže umjesto èekati za pomoć na cesti.

Struktura run-flat guma

Run - flat gume imaju posebne sidewalls koji omoguæuju gume pokrenuti u slučaju bušenja . Ove posebni bokovi spriječiti trošenje guma i njihovu eksploziju . Druga znaèajka tih posebnih bočnim strana je da oni imaju ulogu u povezanosti servo i kočnice . Run-flat gume su montirane na posebne naplatke kako bi bili sigurni da su gume neće odvojiti od rubova .

Optički signal u slučaju bušenja

U slučaju potencijalne štete na run - flat guma ( primjericepuknuti ) ,vozač će biti obaviješten putem posebnog zaslona . Ovaj zaslon koristi optièki signal da ukazuju na oštećenje guma . Korištenjem run-flat gume ,rezervni kotač više nije potreban . Potrošnja goriva smanjena kao run - flat guma ne mozete meriti normalanom gumom .

Mi možemo
montirati Vaše gume!

Izaberite jedan od
vulkanizerskih servisa sa kojima surađujemo u Vašoj okolini:

*Cijene važe (osim ako nije drugačije naznačeno) po komadu i uključuju PDV plus troškove prijevoza unutar
Trazimo stanice za montazu
Vaš partner za montiranjePotrebne su radionice koje bi bile nase stanice za montazu. Besplatna prijava ovdje ovdje.