Payment Banner

Zimske gume – za sigurnu voznju po ledu I snijegu.Marka:
Model guma:
Oznaka modela:
Tip vozila:

Sve je do gumene smješe

Vrijeme i stanje na cestama mogu se zimi neoèekivano brzo promijeniti Zimske gume mogu ponuditi konzistentno visoku razinu sigurnosti na suhim cestama i pri niskim temperaturama cestama prekrivenim snijegom i ledom. Simbol M + S (takodjer: M & S ili MS) oznaèava zimske gume I gume za sve vremenske prilike. Pojedine M + S gume su oznaèene pahuljicom, koja simbolizira visoki kvalitet gume.

Sve je do gumene smješe

Naravno, bitno je imati veliki zahvat na cestama pokrivenim ledom i snijegom. S zajamèenim pouzdanim osloncem u niskim temperaturama, zimske gume su proizvedene korištenjem posebne gumena smješe koja je otporna na niske temperature. Tako se one mogu prilagoditi površinama puta savršeno.

Pravi dezen gazeæeg sloja za zimske uvjete

Zimske gume imaju široke kanale gazeæeg sloja i dodatnih rebara. Rebra se otvaraju i zatvaraju tijekom vožnje, osiguravajuæi optimizirano koèenje i upravljanje na cesti. To omoguæuje stabilnost i pouzdano prianjanje èak i pod teškim uvjetima.

Sigurnost od proklizavanja u zimskim uvjetima

Posebno zimi postoji stalna opasnost od proklizavanja, Nudeæi dobre osobine potiskivanja vode, zimske gume smanjuju rizik od akvaplaninga i vozaèi dobivaju maksimalnu kontrolu nad vozilom pod svim okolnostima.

Putovanje u inozemstvo: Poštivajte zakonske propise

Prije polaska u inozemstvo automobilom, uvijek provjerite zakonske uvjete za zimske gume, po zimskim cestama. Ako ne postoji zakonski definiran vremenski okvir za obavezne zimske gume, kao pravilo, struènjaci preporuèuju vožnju na M + S gumama izmeðu listopada i Uskrsa.

Mi možemo
montirati Vaše gume!

Izaberite jedan od
vulkanizerskih servisa sa kojima surađujemo u Vašoj okolini:

Clients opinions

Customer rating
more