Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

X
Treba li vam pomoć?
Ovdje vas
vodimo korak
po korak do
pravih guma.
Pretraga Guma
Širina
Visina
Promjer
Reifen Finden
Pročitajte vrijednosti na trenutnoj gumi  

Po podacima vozila
Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Zip Code

or

City

Naše prednosti

Zimske gume za sigurnu vožnju po ledu I snijegu.
Vrijeme i stanje na cestama mogu se zimi neočekivano brzo promijeniti Zimske gume mogu ponuditi konzistentno visoku razinu sigurnosti na suhim cestama i pri niskim temperaturama cestama prekrivenim snijegom i ledom. Simbol M + S (takodjer: M & S ili MS) označava zimske gume I gume za sve vremenske prilike. Pojedine M + S gume su označene pahuljicom, koja simbolizira visoki kvalitet gume.

Sve je do gumene smjese

Naravno, bitno je imati veliki zahvat na cestama pokrivenim ledom i snijegom. S zajamčenim pouzdanim osloncem u niskim temperaturama, zimske gume su proizvedene korištenjem posebne gumena smjese koja je otporna na niske temperature. Tako se one mogu prilagoditi površinama puta savršeno.

Pravi dezen gazećeg sloja za zimske uvjete

Zimske gume imaju široke kanale gazećeg sloja i dodatnih rebara. Rebra se otvaraju i zatvaraju tijekom vožnje, osiguravajući optimizirano kočenje i upravljanje na cesti. To omogućuje stabilnost i pouzdano prianjanje èak i pod teškim uvjetima.

Sigurnost od proklizavanja u zimskim uvjetima

Posebno zimi postoji stalna opasnost od proklizavanja, Nudeći dobre osobine potiskivanja vode, zimske gume smanjuju rizik od akvaplaninga i vozaći dobivaju maksimalnu kontrolu nad vozilom pod svim okolnostima.

Putovanje u inozemstvo: Poštivajte zakonske propise

Prije polaska u inozemstvo automobilom, uvijek provjerite zakonske uvjete za zimske gume, po zimskim cestama. Ako ne postoji zakonski definiran vremenski okvir za obavezne zimske gume, kao pravilo, stručnjaci preporučuju vožnju na M + S gumama između listopada i Uskrsa.

Cijene uključuju PDV i dostavu unutar Hrvatske.