Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Sacuvajte automobile u vožnji u zimskim mjesecima - s Bridgestone zimskim gumam

Bridgestone zimske gume

Kao što nebo postaje sivo u jesen i zimu, toliko je važno za vozaèe da ulažu u odliène zimske gume radi svoje sigurnosti. Preporuèujemo da provjerite Bridgestone zimske gume: Od 1931, najveæa kvaliteta je u srži razvoja i proizvodnje Bridgestone zimske gume. Tvrtka se zalaže za inovativna rješenja kako bi Vas i Vašu obitelj vozili sigurno na èak naj-snježnijim uvjetima i cestama.

Bridgestone – za odlicno prianjanje u svim vremenskim uvjetima

Bridgestone -zimske gume su razvijene za najgore zimske uvjete tijekom Skandinavijske teške zime. To je upravo razlog zašto æe Vas držati pod kontrolom na cesti kada je pouzdana voznja presudna. Tijekom istraživanja i razvoja izazova u teškim zimskim uvjetima gume su temeljito testirane. Bridgestone stalno testira zimske gume i stavlja sve napore u poboljšanje istih. Glavne prednosti su pouzdano rukovanje i kontrola nad vozilom - Uvijek!

Bridgestone zimske gume postizu visoke ocjene

Bridgestone je dokazao vremenom da se state-of-the-art tehnologija i sigurnost putnika nalaze u fokusu pri razvoju svojih proizvoda. Tvrtka se stalno istièe – to pokazuje u svakoj novoj generaciji guma. Japanski premium proizvoðaè zimskih guma opstaje i do najgrubljih vremenskih uvjeta. Bilo da su ceste mokre ili snježne - Bridgestone zimske gume Vas održavaju na tlu!

Inovativna tehnologija za visoku sigurnost

Bridgestone zimske gume su opremljene visoko funkcionalnom “Sipe” tehnologijom. Èak iu najtežim vremenskim uvjetima daju bolje prianjanje na kontaktne površine I pruza Vam sigurnost. Zbog dodatnog bloka krutosti, vozaèi imaju koristi od pouzdanog rukovanja i maksimalne stabilnosti zimskih guma. Kako bi se osigurale izvrsne performanse i sigurnost unatoè svoj mokrim podruèjima visoke vlažnosti, najnovije Bridgestone gume gazne površine, dolaze s višim sadržajem silike. Osim toga, sa puno struènosti i najnovije tehnologije u svakoj Bridgestone gumi zajamèena je smanjena buka.

Bridgestone zimske gume uvjeravaju na teškim testerima

Mnogi èasopisi o automobilima, motorima i sportu kao što su njemaèki auto klub ADAC redovito testiraju proizvode. Izvedba Bridgestone zimskih gume je izvrsna. Kao rezultat toga, japanska tvrtka osvaja najviše pozicije. Ocjene takoðer potvrðuju reputaciju da su Bridgestone zimske gume pouzdane na svim podlogama. Svi tipovi gume uvjeravaju s velikim rezultatima meðu svim izazovima - èak i po teskim snijeznim i lednim uvjetima.

Bridgestone zimske gume: Izvrsna kvaliteta po povoljnim cijenama

Bridgestone zimske gume osvajaju visoke ocjene na testovima i rankiranjima i dolaze po vrlo konkurentnim cijenama. Bridgestone guma je pristupaèna i uvjeravaju struènjaci- sa snažnim performansama i izvrsnom pouzdanoscu. Po mokrim i lednim cestama, Bridgestone zimske gume pruzaju Vasem vozilu optimalno prianjanje na cestama, dodatnu dugovjeènost i 100 posto uspješnosti performansi - u svim okolnostima.