Ljetne gume - odlično prianjanje zajamčeno!Marka:
Model guma:
Oznaka modela:
Tip vozila:

Prava gumena masa za ljeto

Između travnja i listopada, ljetne gume su uvijek najbolji i pravi izbor za opremanje vozila. Čak i na suhim cestama i u umjerenim vremenskim uvjetima, Vaše gume moraju zadovoljiti visoke zahtjeve i standarde u pogledu sigurnosti u svakom trenutku.

Prava gumena masa za ljeto

Gumeni spoj ljetnih guma je manje elastičan u odnosu na zimske gume - posebno na većim temperaturama. Dakle, otpor kotrljanja i habanje su niže dodajući udobnost u vožnji sa nižim razinama buke. Pored toga, ljetne gume postignu bolje rezultate kada je u pitanju kilometraža i stabilnost upravljača. Još jedna korist od ljetnih guma je što pružaju smanjenu potrošnju goriva.

Optimalne performanse s ljetnim gumama

Ljetne gume se razvijaju kao sveobuhvatno opremljene u jedinstvenim vremenskim uvjetima tijekom ljetnih mjeseci. Ove gume se montiraju za vozače koji voze na suhoj i kišnoj cesti a posebno na višim temperaturama. Kako bi se nosile s ovim uvjetima optimalno, ljetne gume imaju:

  • rebra
  • kanali gazećeg sloja i
  • žljebove

Pružaju optimalne performanse za ljetne uvjete. Sve informacije o određenoj ljetnoj gumi možete naći na bočnim zidovima- kao što su indeks opterećenja, promjera naplatka, proporcije i širine.

Dubina šare za sigurnost

Nove ljetne gume imaju šaru dubine od 8 mm- malo manja dubina smanjuje moć prijanjanja kod ljetnih guma. Dubina profila koja je preniska, povećava rizik od akvaplaninga i značajno povećava zaustavni put. Radi sigurnosti, udobnosti i zabave, provjerite ljetne gume na gume.com.hr

Mi možemo
montirati Vaše gume!

Izaberite jedan od
vulkanizerskih servisa sa kojima surađujemo u Vašoj okolini:

Clients opinions

Shop rating
more
x