Payment Banner

Nokian zimske gumeMarka:
Model guma:
Oznaka modela:
Tip vozila:

Nokian je dobro poznata guma proizvoðač iz Finske koji ima 20% svojih dionica u vlasništvu njihovog konkurenta, Bridgestone. Oni imaju tri glavne prostorije, dve u Finskoj i jednu u Rusiji. Njihovi korijeni u hladnom sjeveru Europe se ogledaju posebno u Nokian zimskim gumama , koje su redovite kod visokih izvoðaèi na testovima guma, ukljuèujuæi i one koje obavlja ADAC. 


jedan primjer vrlo moderne Nokian zimske gume je Nokian WR D3, visoko preporučljiv pobjednik testa zimskih guma koje je proveo njemački magazin "Auto Motor Sport" u 2012. Glavni čimbenici sa svojim izvrsnim rezultatima su performanse na snijegu, u kombinaciji s dobrim ponašanjem kočenja na suhim površinama. Sveukupno, ova guma je poznata po svojim uravnoteženim ponašanjem u vožnji. Sigurnost takoðer nije problem, s nanotehnologijom i strelicom u obliku omotaèa profila dajući WR D3 ekstremnu stabilnost. Kutni kat, poliranih poprečnih utora na ramenu gume osiguravaju da se snijeg i mulj pravilno pomaknu, ne dopuštajući da negativno utječe na ponašanje u vožnji. Možete pronaći ovu gumu na gume.com.hr po nenadmašnoj cijeni.

Nokian zimske gume Vam pružaju prianjanje na ledu i snijegu

maksimalnu vuču - to je obećanje optočeno Nokian Hakkapeliitta 8 gumom. Eko Stud jastuk poboljšava performanse šiljaka, koji su ravnomjerno preko profila gume i usidreni čvrsto na kocke gaznoga sloja, na posebnom gumenom spoju. To takoðer osigurava ugodan doživljaj u vožnji na suhim ulicama. 


S WR A3 sportsk automobili uživaju ??Nokian zimska guma idealna za velike brzine, čvrst i pouzdan partnera u svim vremenskim uvjetima. Ova i sve ostale Nokian gume su dostupne online, na gume.com.hr . Od guma za male automobile za SUV, naš asortiman uključuje visoke kvalitete, visokih performansi proizvode u svim rasponima cijena. Opsežan Izbor veličine guma takoðer je uvjerio mnoga kupace, jer je gume.com.hr jedna od vodećih online trgovaca guma.

Mi možemo
montirati Vaše gume!

Izaberite jedan od
vulkanizerskih servisa sa kojima surađujemo u Vašoj okolini:

*Cijene važe (osim ako nije drugačije naznačeno) po komadu i uključuju PDV plus troškove prijevoza unutar

Clients opinions

Shop rating
more