Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Nokian zimske gume

Nokian je dobro poznata guma proizvoðač iz Finske koji ima 20% svojih dionica u vlasništvu njihovog konkurenta, Bridgestone. Oni imaju tri glavne prostorije, dve u Finskoj i jednu u Rusiji. Njihovi korijeni u hladnom sjeveru Europe se ogledaju posebno u Nokian zimskim gumama , koje su redovite kod visokih izvoðaèi na testovima guma, ukljuèujuæi i one koje obavlja ADAC. 


jedan primjer vrlo moderne Nokian zimske gume je Nokian WR D3, visoko preporučljiv pobjednik testa zimskih guma koje je proveo njemački magazin "Auto Motor Sport" u 2012. Glavni čimbenici sa svojim izvrsnim rezultatima su performanse na snijegu, u kombinaciji s dobrim ponašanjem kočenja na suhim površinama. Sveukupno, ova guma je poznata po svojim uravnoteženim ponašanjem u vožnji. Sigurnost takoðer nije problem, s nanotehnologijom i strelicom u obliku omotaèa profila dajući WR D3 ekstremnu stabilnost. Kutni kat, poliranih poprečnih utora na ramenu gume osiguravaju da se snijeg i mulj pravilno pomaknu, ne dopuštajući da negativno utječe na ponašanje u vožnji. Možete pronaći ovu gumu na gume.com.hr po nenadmašnoj cijeni.

Nokian zimske gume Vam pružaju prianjanje na ledu i snijegu

maksimalnu vuču - to je obećanje optočeno Nokian Hakkapeliitta 8 gumom. Eko Stud jastuk poboljšava performanse šiljaka, koji su ravnomjerno preko profila gume i usidreni čvrsto na kocke gaznoga sloja, na posebnom gumenom spoju. To takoðer osigurava ugodan doživljaj u vožnji na suhim ulicama. 


S WR A3 sportsk automobili uživaju ??Nokian zimska guma idealna za velike brzine, čvrst i pouzdan partnera u svim vremenskim uvjetima. Ova i sve ostale Nokian gume su dostupne online, na gume.com.hr . Od guma za male automobile za SUV, naš asortiman uključuje visoke kvalitete, visokih performansi proizvode u svim rasponima cijena. Opsežan Izbor veličine guma takoðer je uvjerio mnoga kupace, jer je gume.com.hr jedna od vodećih online trgovaca guma.