Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Budite spremni: S Continental zimskim gumama

Continental zimske gume

Bliži se ledena sezona: Krajnje je vrijeme da vozaèi pripreme svoja vozila za niske temperature! Slaba vidljivost, mokri putevi, minusi, snijeg i led su "uobièajni osumnjièeni" u zimskom periodu. Zato je najvažnije da potražite siguran kvalitetu u prijelaznom razdoblju - ljetne u zimske gume: Preporuèujemo Continentalove zimske gume - poput ContiWinterContact palete!

Ostanite sigurni zahvaljujuæi posebnoj šari Continentalovih zimskih guma!

Poboljšana moæ koèenja na ledu i mokrim cestama je samo jedan od kvalitete Continetal zimskih guma. Specijalno ureðeni blokovi i lamele vode do fantastiènog prianjanja - rezanje na snijegu je vrlo uèinkovito! Sigurnost na zamrznutim i skliskim podlogama je takoðer poveæana sa zimskim gumama iz Continentala, zbog njihove odliène šare: Ne postoji šansa da se vlaga zadrži na vašim Continental zimskim gumama - suštinski je smanjena opasnost od akvaplaninga. Prednosti ove gume su oèite iu teškim uvjetima na putu: Osjetno više prevoženih kilometara, o Obèutno izboljšana kilometrina, odgovorno rukovanje vozilom èak i pri velikoj brzini i kraæi trag koèenja!

Continental zimske gume: jednakomjerno rasporeðen pritisak i smanjeno trošenje

Continental gume, koji su osmislili vrhunski struènjaci, dizajnirane su za dužu zimsku vožnju i trpe manju abraziju: Dosljedan raspodjela tvrdoæe i tlaka je korisna i djelotvorna na gaznome sloju Continental zimske gume - da vas vodi èvrsto na putu!

Neprekidan razvoj u Continentalu

Razvoj guma, a posebno Continentalovih zimskih guma ContiWinterContact palete je neprekidan proces. Ako pogledate dugogodišnje iskustvo te dosljedna ispitivanja I razvoj, možemo zajamèiti maksimalnu udobnost I sigurnost s Continentalovim zimskim gumama - bez obzira na to koliko je intezivna zimska sezona!Tvrtka takoðer ulaže velike napore poboljšati postojeæi materijal Continentalovih zimskih gumama sa samo jednim ciljem: da vam ponudi najbolje proizvode za sigurno putovanje iu težkim uvjetima na putu, kao što je Continental ContiWinterContact TS 850 guma!

Jednostavno najbolje: Zimske gume Continental kotiraju visoko na testovima

Svjetski priznate auto revije redovito provjeravaju kvalitetu vrhunskih zimskih guma. Zimske gume Continental nastavljaju uvjeravaju kritièare u svoj kvalitet: Izvanredni rezultati na testovima i ocjene iz godine u godinu govore same za sebe!

Èitav spekrat kvalitetnih guma iz Continentala

Continental ContiWinterContact nije jedini izbor visoko kvalitetnih guma iz Continentala. Zimske gume se, za razliku od guma za toplije ljetne doba, suoèavaju s razlièitim izazovima. Za ljetne zahtjeve poogledajte:
  • ContiEcoContact
  • ContiSportContact
"
  • ContiPremiumContact
Kadgod tražite vrhunsku kvalitetu, koji istovremeno zadovoljava najviše standarde, izberite Continentalove automobilske gume. Autogume svjetskog lidera u industriji su naša preporuka ukoliko ne želite riskirati sigurnost I udobnost - posebno u zimskom periodu!