Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Za najviše zahtjeve: Goodyear zimske gume

Goodyear zimske gume

Amerièka tvrtka Goodyear je jedan od najveæih proizvoðaèa guma na planeti. Poèetkom 20. stoljeæa, Goodyear oprema automobile s kvalitetnim gumama. Daimler-Benz, BMW i Volkswagen - meðu ostalima - uklapaju svoje automobile s kvalitetnim Goodyear gumama. Naravno, visoki standard Goodyear kvalitete je takoðer vezan i za njihove zimske gume. Odlièno rukovanje kao i udobnost vožnje i najviša sigurnost može se pripisati Goodyear zimskim gumama 100 posto.

Najnovija generacija zimskih guma

U tijeku istraživanja i razvoja došlo je do poboljšanja guma jedno je od najveæih naèela proizvoðaèa. Veliki primjer Goodyear UltraGrip su zimske gume. Opremljene s posebnim 3D-lamelama ove Goodyear zimske gume daju dobru izvedbu èak i po najzahtjevnijim zimskim uvjetima na snijegu i ledu. Vozilo održava visok stupanj stabilnosti u zavojima i pri naglom koèenju. To dodaje osjeæaj sigurnosti kod vozaèa u svim vremenskim uvjetima.

Totalno uvjerljivo mišljenje o Goodyear zimskim gumama

Baš kao i prethodna lansiranja, Goodyear zimske gume najnovije generacije opet osvajaju najviše ocjene u više testova. Recenzenti iz uglednog njemaèkog magazina "Autozeitung", kao i "Auto klub Europa" (ACE) Testeri dodjeljuju zimske gume Goodyear po poziciji u gornje slojeve. Priznato je da su gume savršena ravnoteža i visok stupanj sigurnosti na snijegu prekrivenim cestama. Osim toga, èak i pod mokrim uvjetima Goodyear zimske gume pokazuju izvanrednu sigurnost u prometu kad se suoèe s akvaplaning rizikom. Izvjedba najnovije zimske gume Goodyear je apsolutno uvjerljiva.

Inovativna tehnologija za iznimnu udobnost u vožnji

Neovisno o vremenskim uvjetima, Goodyear zimske gume su opremljeni najnovijom tehnologijom sa izvrsnim performansama. Goodyear model UltraGrip 8 na primjer radi s 3D-BIS (Block tehnologije sigurnosnih ureðaja) tehnologijom zimskih guma cijelom kontaktnom površinom. Primjenom ove tehnologije Goodyear je uspjeo poveæati broj lamela. Dakle, vozaèi imaju koristi od boljeg prianjanja na ledu i snijegu. Da bi osigurali veæu sigurnost na mokrim i suhim cestama, Goodyear se uvijek oslanja na krute i èvrste blokove profila za zimske gume. To je razlog zašto su inženjeri u Goodyear-u razvili inovativni 3D meðupovezani Effect. Èim blokovi dodirnu cestu, lamele se zakljuèaju. Rezultat je izvanredna krutost koja je neophodna za lagano I sigurno upravljanje na mokroj ili suhoj cesti.

Niska razina buke i uèinkovita potrošnja goriva s Goodyear zimskim gumama

Goodyear zimske gume su ne samo dobre za praktiènu i sigurnu vožnju, nego osvajaju s drugim svojstvima takoðer. Na primjer, proizvoðaè guma je uspio stalno smanjiti otpor kotrljanja što rezultira nižem trošenju i habanju, a time i manjoj potrošnji goriva i smanjenju emisije CO2 - odlièno za vozaèe i za okoliš.