Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Sigurno putovanje s Pirelli zimskom gumom

Zimske gume Pirelli

Talijanski proizvoðaè guma Pirelli je dobro poznat po godinama dugoj proizvodnji visoko kvalitetnih zimskih guma, a najnovija serija nudi veliku zimsku gumu za svaki tip automobila. Bilo da je vozilo male ili srednje klase automobila, sportski ili automobil s 4WD - Pirelli zimske gume æa Vas pripremiti za idealne ekstremne uvjete poput snijega i leda.

Pirelli: State-of-the-art tehnologija za maksimalnu sigurnost

Snowcontrol serije proizvoda donose maksimalni komfor i savršenu kontrolu nad vozilom kod vozaèa. Pirelli zimske gume imaju usmjereni gazni sloj s obodnim uzdužnim utorima. Vodeni kanali vrše drenažu i pouzdano jamèe sigurnu upravljivost Vašeg automobila kada se suoèava s akvaplaning rizikom. Optimalno prianjanje - zahvaljujuæi dijagonalno ozubljenom bloku rubova i omotaèu kanala - omoguæuju sigurnu vožnju po snijegu i jamèe kratko koèenje, èak i na cestama koje su jako prekrivene snijegom. Sve ono što se i oèekuje od kvalitetnih guma je Pirelli!

Pirelli snowsport za vožnju sa sportskim ambicijama

Zimska Serija guma snowsport je razvijena s ambicioznim umom vozača. Asimetrični Pirelli zimski model gume je savršeno odgovarajuæ za visoke performanse mid-range automobila, kao i salon automobila i sportskih automobila. Pirelli je opremio ovu paletu zimskih guma s novim, inovativnim sustavom lamele. Geometrijsko pozicioniranje gaznih rešetaka osigurava sigurnu vožnju i koèenje.

Bez rizika od akvaplaninga

Akvaplaning je jedan od najopasnijih rizika za vozaèe. Pirelli zimske gume izuzetno su dobro pripremljene da odgovore na ove izazove. Svaka guma ima èetiri uzdužne široke brazde kako bi rastjerala vodu izuzetno uèinkovito. Još jednom, Pirelli iznenaðuje s inovativnom tehnologijom. Vozač može računati na Pirelli zimske gume, pouzdanost i izvrsne performanse u svakoj situaciji.

Najbolji rezultati testova zimskih guma za Pirelli

Baš kao i mnogih prethodnih godina, Pirelli zimske gume su ponovno mogle uvjeriti u mnogim testovima. Njemaèki autoklub ADAC smatra Pirelli gume Snowcontrol Series 3 vrlo dobro uravnoteženim gumama kada je testiranje tijekom godišnje revizije 2012.vršeno. Pogotovo u vlažnim uvjetima, ova zimska guma u potpunosti uvjerava recenzente tijekom ADAC testiranja. Osim toga, sporta pohvalili zimskih guma nisku trošenje. Niska potrožnja goriva, kao i odlièno rukovanje na snijegu èine da su Pirelli zimske gume preporuèljiv proizvod.Ostali èasopisi "Stiftung Warentest" - poznata njemaèka ustanova za testiranje robe široke potrošnje  zadovoljno ocijenjuje Pirelli zimsku gumu. Gume su pokazale vrlo dobru upravljivost na mokroj cesti, a kad je rijeè o vožnji na snijegu I bljuzgavici, Pirelli zimske gume čak i onda osvajaju mjesto u prvim redovima. Dužina kočenja je bila znatno ispod prosjeka i prilikom koèenja u mokrim uvjetima i snijegu.