Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Michelin zimske gume

Prize-winning Michelin winter tyres

Vozaèi su najbolji pokazatelj za opšte vremenske uvjete i prije prvog snjega. Minus temperature, hladno vrijeme i mraz pozivaju za zimske gume, jer su to uvjeti za slabu vidljivost i klizavost na cestama èak i prije snježnih padavina. Kada ?? mijenjanju Michelin zimski pneumatici rano - na primjer:. Michelin Alpin, Michelin Pilot Alpin ili Michelin Pilot Alpin - vozaè je uvjek na sigurnoj strani. Zimske gume pripremite u dogledno vrijeme za nepovoljne vremenske uvjete, ukljuèujucŽi snjeg, led i gustu maglu.

Michelin zimske gume: pružaju dodatnu sigurnost zahvaljujucŽi snažnoj Sipe strukturi Pilot Sport Line

Naime profili lamele garantira maksimalnu sigurnost sa Michelin zimskim gumama Pilot Sport. Bljuzgavica i voda se pouzdano razilaze preko Sipe, i zimske gume pružaju "dobru vuèu u snježnim uvjetima i stabilnost pri rukovanju automobila. Novi poboljšani gumeni spoj obezbedjuje izuzetnu vuèu i pouzdanost pri koèenju sa Michelin zimskim gumama -.Michelin gume su jako dobre i kada vozite vecŽom brzinom, kao

Michelin zimske gume 'Energi line: Trajnost zbog jako niskog nivoa trošenja

Izvanredna guma i jaka Sipe struktura postavile su temelje savršene zimske gume sa veoma niskim trošenjem, kao i optimalnu raspodelu tlaka. Michelin zimska guma Alpin Sport ima sve ove korisne osobine i ubeðuje sve vozace sa savršenim performansama od jeseni do proljecŽa.

Michelin zimske gume: Dosledni razvoj

Michelin se zalaže za tradicionalnu stalnost i razvoj, posebno kada je u pitanju zimska guma kao i promene u cestovnoj površini su uvek izazov za zimske pneumatike. U idealnom sluèaju uklapanje, specijalno razvijene zimske gume Michelin odgovor na takve površine. Kompanija prilagodjava fleksibilnost u opštim uvjetima i razvija zimske gume kao Michelin Energi postižuæi gol sa boljom strukturom, gazecŽeg sloja i gumenim strukturama. Michelin zimske gume osiguravaju maksimalan stepen sigurnosti, fleksibilnosti i udobnosti vožnje kada je snjeg i led.

Nagrade Michelin zimske gume

Potpuno zadovoljni vozaèi i najviše ocene u vodecŽim èasopisima su mišljenja za i organizacije potrošaèa potvrðuju izvanredan kvalitet guma Michelin a posebno Michelin zimske gume Alpin opsega .Besides Michelin Energi Michelin nudi mnoge zime gume za kompaktne i srednje klase automobila koje su dobile najviše bodova na testovima, na primer: Michelin Pilot Sport gume za sportske automobile sa visokim performansama, Michelin Latitude gume za terenska vozila ili Michelin Pilot za manje kamione ili kamp prikolice. Michelin zimske gume ne istraju samo u testovima, vec ubedujui vozaèe na njihov kvaliteta.
Michelin zimske gume su savršen izbor kada je upitanju bezbednost i praktièno rukovanje na zimskim cestama.