Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Talijanski Alfa Romeo pravi sportska vozila za zahtjevne vozace.Proizvođač automobila se pridružio Fiat Grupi u 1986.
Alpina marka je jako popularna medju ljubiteljima sportskih vozila. Tvrtka nudi tjuning automobile, na temelju BMW-linije proizvoda.
Britanski proizvođač sportskih automobila prihvatio je izazov izgradnje auto-moto vozila za komercijslno korištenje u ranim godinama 20. stoljeća.
Audi proizvodi premium klasu vozila s posebnim dodirom sportskog dizajna. Danas je Audi jedan od vodećih proizvođača automobila u svijetu, a posebno u područjima srednje klase, srednje vise klase i vozilima.
Bentley je jedan od vodećih proizvođača luksuznih automobila.
BMW, njemački proizvođač kvalitetnih vozila, zadivio vozača diljem svijeta. BMW sama aktivno sudjeluje u razvoju nove gume.
Automobil marke Cadillac je dio američke automobilske tvrtke General Motors koja je specijalizirana u high-klase automobila. Do 1970-ih, brand je poznat po svojim izvaljen dimenzija.
Proizvođač automobila Chevrolet je osnovan u SAD-u 1911. Danas, tvrtka nudi svoje respektabilan niz modela automobila širom svijeta. Osim malih i velikih obiteljskih automobila, Chevrolet također nudi sportske automobile, SUV-s i kombija.
Tradicionalna američka tvrtka s vrlo bogatom poviješću. U 2011, Fiat Group je postala većinski vlasnik Chrysler Group LLC.
Tradicionalna američka tvrtka s vrlo bogatom poviješću. U 2011, Fiat Group je postala većinski vlasnik Chrysler Group LLC.
Dacia jedobro poznat proizvođač posebno povoljnim vozila . Tvrtka je osnovana 1966 , u suradnji s francuskim proizvođačem automobila Renault .
Daewoo jeGeneral Motors podružnica specijalizirana za mala vozila i kompaktnih automobila .
Daihatsu je poznat osobito za svoje malih obiteljskih automobila . Prvotimci proizvođača je dopunjen nekim modelima SUV i raznim kombijima .
Dodge jeamerički automobilski brand ,podjela Chrysler Group LLC . Dodge prisutnost na europskom tržištu je uglavnom u obliku američkih uvezenih vozila .
Ferrari automobili su među najspektakularnijih vozila ikada izgrađen . Talijanski proizvođač sportske i Formula 1 trkaćih automobila je 90 % u vlasništvu Fiat grupe .
Fiat S.p.A osnovana je 1899. Tijekom desetljeća, talijanski proizvođač automobila je izrastao u jednog od najvećih proizvođača automobila. Fiat nudi široku paletu malih vozila i kompaktnih automobila.
Ford je jedan od najvećih proizvođača automobila na svijetu i uživa veliku popularnost diljem svijeta. Njihova opsežna postava automobila pokriva sve potrebe i očekivanja.
Hondin portfelj uglavnom sastoji od obiteljskih automobila.Japanska tvrtka razvija, gradi i prodaje automobile, motocikle, brodske motore, elektrane i motorizirana opremu diljem svijeta. Honda je najveći svjetski proizvođač motora s unutarnjim izgaranjem.
Hyundai je jedan od mlađih proizvođača automobila.Tvrtka je osnovana 1969 i 8 godina kasnije započeo marketinga svoje prve automobile. Trebalo je samo kratko vrijeme za Hyundai postati jedan od najboljih proizvođača automobila, a njihovi automobili se danas prodaju u cijelom svijetu. Oni specijalizirati u obitelji vozila, kombi vozila, SUV-a i sportskih automobila.
Infiniti jeluksuzni ogranak proizvođač automobila Nissan .
Japanski proizvođač automobila Isuzu je poznat više po svojim specijaliziranim vozilima , kao što su ORVs i pick -up , što je razlog zašto je njihov popis , neovisno razvijenih modela automobila je prilično kratko .
Jaguar je britanski multinacionalna proizvođač automobila , specijalizirana za sportske automobile i uprskati luksuza . Kao što su to uglavnom vozila s visokih performansi motora , oni uglavnom koriste 16 do 21 inčne gume .
Jeep brand stoji za kvalitetne off-road vozila, koji žive do čak do najviših očekivanja. Jedan od njihovih najpopularnijih modela Jeep Grand Cherokee.
KIA je proizvođač u Južnoj Koreji broj 2 automobila i prodaje svojih vozila diljem svijeta. Njihova opsežna postava uključuje sve, od malih vozila do velikih obiteljskih automobila i kombija.
Lada je odavno Rusiji i istočnoj Europi najveći auto proizvođača. Tijekom vremena, oni su surađivali s mnogim drugim proizvođačima automobila.
Talijanski proizvođač automobila s Razjareni bik logo je zgrada ograničeno izdanje sportskih automobila od 1964, a 1998 je integrirana u Volkswagen Group u sklopu Audi AG.
Lancia je bio jedan od ranih pionira automobilu inženjering i uvijek je bio veliko ime u rally utrke. Dio Fiat Group od 1969, a danas su održali snažnu suradnju s Chryslerom proizvođača automobila.
Kada je u pitanju razvoj visokih performansi off - road vozila , Land Rover je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih brandova . Ide za Land Rover je gotovo neizbježno , za svakoga tko provodi puno vremena vožnje s ceste . Engleski brand ima svoje korijene u razvoju čvrstih poljoprivrednih vozila , između ostalog .
Lexus je jedan od najpoznatijih proizvođača velikih obiteljskih i izvršne automobila . Lexus brand je dio japanske Toyota Motor Corporation i stavlja snažan naglasak na udobnost vožnje .
Talijanski proizvođač sportskih automobila s trozubac amblem. Nekada vrlo uspješni nezavisni brand trkaćih automobila, Maserati je u međuvremenu pridružio Fiat Group.
Maybach-Manufaktur koristiti za razvoj i prodaju luksuzne limuzine kao podružnica njemačkog Daimlera AG. Maybach jer je zamijenjen Mercedesa S-klase.
Od malih do velikih obiteljskih automobila, od sportskih automobila na SUV, Mazda ima sve kategorije od auta pokrivene. Od 1959, kada su prodali svoj ​​prvi model, japanska tvrtka je narasla da je jedna od najvećih svjetskih proizvođača automobila.
Mercedes-Benz je jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača automobila i registrirani zaštitni znak tvrtke Daimler AG. Mercedes stavlja veliki naglasak na udobnost vožnje pri dizajniranju svoje automobile.
MG Motor jebritanski automobilski brand . Nakon bankrota MC Rover , automobili su razvili kroz Shanghai Automotive Industry Corporation .
Mini je brand malih gospodarskih vozila koje je razvila British Motor Corporation ( BMC ) i proizvedeni od strane različitih licencnim partnerima (kao što su Austin , Morris ili Rover ) nad tijekom svoje povijesti . Classic mini jeinstant hit . Nakon preuzimanja od strane BMW-a ,Mini brand je reimaged s novim modelima .
Mitsubishi je iz Japana i jedan je od najvećih svjetskih proizvođača automobila , specijalizirana uglavnom u malih i velikih obiteljskih automobila . Mitsubishi postava uključuje i kombije i SUV .
Iako su prvi automobili japanski proizvođač prodali uglavnom u Australiji , danas Nissan izvozi svoje automobile u cijelom svijetu . Vozilo line-up uključuje i malih i velikih obiteljskih automobila , kao i sportskih vozila i SUV .
Izvorno njemački (sada posluje pod General Motors) proizvođač automobila Opel prodaje svoja vozila ne samo u Europi, nego iu zemljama kao što su Kina, Australiji i Singapuru. Kupci cijeniti pouzdanost razni Opelovi modeli nude.
Francuski proizvođač automobila Peugeot, nakon što je počela prodaja automobila u 1891, je svjetski najstariji automobil marke. U novije vrijeme, Peugeot je udružio s Citroën formirati PSA Peugeot Citroen Group, koja je također iza Volkswagen AG, drugog po veličini europskog proizvođača automobila.
Pontiac je brand pod američkom američki General Motors Company (GM), dok je bio ukinut u 2010 kada je GM podnio stečaj. Pontiac koristi utjeloviti sportskih automobila u srednjem cjenovnom segmentu, prodali u mlađoj ciljnoj skupini. Osobito Firebird Trans Am modela uživali široko dostizanje popularnosti, kada je nastupio u određenom iznimno uspješne američke televizijske serije za vrijeme sredine 80-ih.
Porsche , za mnoge vozače , jebrand koji utjelovljuje sport automobila , nakon što je njihov veliki proboj u 1963 Porsche 911 . Porsche je također jedan od rijetkih proizvođača automobila , aktivno sudjeluje u razvoju guma .
Malezijski proizvođač automobila Proton rođen 1983 iz japanske - Malezijski suradnje Mitsubishi Heavy Industries i Malezije , a počela je s proizvodnjom u 1985 .
Renault je jedna od europskih najprodavanijih marki automobila . Svojom sveobuhvatnom ponudom raznih modela , Renault ima savršeno vozilo za sve potrebe .
Rover jebritanski automobilski brand s dugom i bogatom poviješću tvrtke . Njihov Viking ratni amblem je dizajniran u Sredinom 80-ih .
Švedski brand Saab je kratica za pouzdane i kilometraže izvršne automobila .
.Španjolski proizvođač automobila Seat je osnovan 1950 , a pripada Volkswagen grupe od sredine 90-ih godina . Oni specijalizirati u malih i velikih obiteljskih automobila .
Češki proizvođač automobila Škoda je osnovana 1925 sa sindikatom o Laurin + Klement . Proizvodnju automobila ogranak tvrtke je nabavio Volkwagen AG u 1991 , što je rezultiralo vrlo uspješne ere za Škodu.
Te male , kompaktnih automobila subrand Daimler AG i vrlo popularan, osobito s vozačima koji puno putuju po gradu .
Četvrti po veličini južnokorejski proizvođač automobila SsangYong Motor specijalizirana AWD i FWD vozila . SsangYong ušao u tehnološkom partnerstvu s Mercedes-Benz 1991 .
Subaru jeu cijelom svijetu po veličini proizvođač pogonom na sva četiri kotača vozila . Osim snažnih SUV ,japanski proizvođač automobila također nudi malim i velikim obiteljskim vozilima
Japanska automobilska tvrtka Suzuki je osnovana davne 1909 i počeli su razvijati dizajna za kompaktnih automobila već 1937 . Čak i danas , Suzuki je specijalizirana uglavnom malih obiteljskih automobila , dopunjen nekim većim modelima , kao i raznih SUV .
U 2007 , japanska Toyota Motor Corporation porastao kao najvećeg proizvođača automobila u svijetu , s više od 9,5 milijuna prodanih vozila . Njihova pouzdanost posebno je cijenjen od strane vozača automobila diljem svijeta . Njihov raspon modela automobila pokriva sve kategorije i klase .
Njemački automobilske tvrtke Volkswagen je najveći europski proizvođač automobila , a na trećem mjestu u svijetu . Matična tvrtka ,Volkswagen AG , prodaje osobnih automobila pod Audi, Bentley, Bugatti , Ducati , Lamborghini , Porsche, MAN, Scania , Seat , Škoda i VW . Volkswagen kultni automobil 20. stoljeća bio jeVolkswagen Buba .
Volvo ješvedski proizvođač automobila koji nudi široku paletu velikih obiteljskih automobila , izvršne i luksuznih automobila , kao i SUV . Volvo automobili su uglavnom poznati po svojoj visokoj kilometražu .