Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Prikladne gume za Citroen

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Historija marke Citroen počela je 1919 godine, kada je prvi model marke Citroen tip A izašao sa proizvodne linije. Trenutno, Citroen je jedan od najveæih proizvođača automobila iz Evrope. Gama automobila dostupna je od kompaktne klase, srednje klase pa sve do luksuzne klase a I klase mono volumena. Isto tako velika je I gama gume za Citroen . Popularni modelu jesu

  • Citroën C1
  • Citroën C3
  • Citroën C4
  • Citroën C4 Picasso
  • Citroën C5
  • Citroën C6
  • Citroën C8

Večina modela opremljeni su direktno sa Michelin gume . jedna verzija od modela C3 opremljena je sa Bridgestone gume.

U momentu biranja gume za marku Citroen

Možete također uporabiti I modele drugih velikih proizvođača guma. Sve mjere ili dimenzije gume zavise od modela I od performansa koje modele nudi. U oblasti automobila iz kompaktne klase, ponuda je relativno mala. Tako da, na modelima Citroen C2 sa motorom od 1.1l dozvoljene su gume sa dimenzijama 175/65 R 14, a za model C3 možete uporabiti za dimenzije guma 185/65 R 15, 195/55 R 16 ili 205/45 R 17. I u slučaju modela Citroen C8 dostupne su gume nezavisno od dimenzija sa širinom od do 215 mm. Točne prihvaćene dimenzije možete naći u upisnoj knjizi automobila ili u prometnoj knjizi automobila.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.