Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za marku Fiat

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Kompanija Fiat bila je osnovana 1899 godine. Tokom prolaska godina, italijanski proizvoðaè, kroz razlièite kupovine stigao je izmeðu najveæih proizvoðaèa automobila u svetu. Fiat pruža jednu široku gamu automobila iz klase min- kompaktna I kompaktna. Najpopularniji automobili jesu

  • Fiat Doblo
  • Fiat Stilo
  • Fiat Ulysse
  • Fiat Panda
  • Fiat Punto
  • Fiat Croma
  • Fiat Grande Punto
  • Fiat Bravo
  • Fiat Nuova 500

Savršene gume za marku Fiat pružene su od skoro svih proizvoðaèa guma.

Savršene gume za svaki model marke Fiat

Fiat radi sa razlièitim proizvoðaèima guma u bliskoj suradnji. Izmeðu suradnika možemo napomenuti velike suradnike ul>

Jedan automobil model Fiat Panda može biti opremljen na primjer sa gumama marke Bridgestone D693 ili D 684 sa dimenzijama 165/70 R 14 81T ili 185/65 R 14 86 T. Pogodne su i gume Michelin Energy sa dijametrom naplatka od 13 pa do 17 inèa. Model Fiat Bravo opremljen je sa gume od strane marke Continental. Kako bi znali koja vrsta guma je pogodna za vaš Fiat uvijek èitajte upisnu knjigu vašeg automobila ili prometnu knjigu vašeg automobila.

Gume za automobile marke Fiat pružaju sigurnost

Kvalitetne gume osiguravaju kontrolu za automobile èak I u najtežim meteorološkim uslovima. Zahvaljujuæi novoj tehnologiji gume Fiat posjeduju optimalne osobine za bilo koju vrstu kolovoza. Gume osiguravaju optimalni odvod vode sa gumena I pružaju stabilnost u sluèaju klizanja na površini kolovoza sa vodom. Gume iz naše ponude, specijalno su proizvedene kako bi bile u skladu sa zahtjevima svakog modela marke Fiat I pružaju sigurnost I visoki nivo udobnosti. Zahvaljujuæi jednoj smanjenoj otpornosti za vrijeme vožnje, nivo buke jeste jedan vrlo nizak, èinjenica koja vodi do pozitivne udobnosti za vrijeme vožnje. Ove gume isto mogu uvjeriti I zahvaljujuæi povoljnoj cijeni. Jeftine gume mogu donijeti velike rizike kada je u pitanju sigurnost.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.