Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za marku Hyundai

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Hyundai jedan je od najmlađih proizvoðaèa automobila. Kompanija bila je osnovana 1969 godine, a 8 godina kasnije je predstavila prve automobile sa proizvodne trake. Za kratko vrijeme, Hyundai je postao jedan od najveæih proizvoðaèa, čiji su automobili prodati u cijelom svijetu. U ponudi kompaniji, postoje automobili srednje klase, mono volumeni, SUV (terenci) I sportski automobili. Isto široka je ponuda I gume za marku Hyundai . Gume su dostupno skoro kod svih proizvoðaèa guma u razlièitim dimenzijama. Imajuæi u vidu da je Hyundai jedan od najvećih proizvoðaèa automobila isti suraðuje sa razlièitim proizvođačima automobila. Tako da, model Hyundai i10 opremljen je sa fumama marke Hankook a model Hyundai i30 I Elantra opremljeni su sa gume marke Hankook.Hyundai Accent opremljen je standardno gumama Energy marke Michelin. Nezavisno od kog modela Hyundai posjedujete jod nas æe te naæi odgovaraje gume za vaš model.

Odgovarajuće gume za svaki model Hyundai

Manji modeli, kao što je na primjer Hyundai i10, i20 ili i30, na primjer, opremljeni su gumama koji imaju širinu od 155 ili 165 mm. Limuzine veće kao što je Hyundai Grandeur imaju dimenzije od 225/60 R 16. Opcionalno, možete birati I sljedeće dimenzije.

  • 235/55 R17
  • 235/45 R18
  • 235/45 R19

Kada su u pitanju modeli SUV, Hyundai Tucson, možete birati gume zavisno od verzije opreme, sa širinom od do 245 mm. Točne dimenzije za gume za Hyundai možete vidjeti u upisnoj knjizi ili u prometnoj knjizi vašeg automobila. želimo da vas savjetujemo da uporabite gume pružene od proizvođača.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.