Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za Vaš Lancia model

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Dio slavnog Fiat Group od 1969, Lancia je osnovana 1906. godine u Torinu (jezgro mnogo talijanske proizvodnje automobilske povijesti) do Vicenzo Lancia. Dobro poznati za korištenje grèkih slova abecede u ime svojih modela, Lancia je imala veliki uspjeh u motosportovima nakon kratkog angažmana u Formuli u 50 tvrtki je konaèno pronašao svoj poziv na okupljanje, poèevši od ranih 70-ih.
U 1972, prekrasna Fulvia osvoja International Championship, nagovještaj ogromne pobjede veselje u 1973-uspostavljen svjetsko prvenstvo u reliju ( WRC ).

okupljanje legendi

Nevjerojatno, unatoè prekrajanjem 1993., Lancia je idalje najuspješniji proizvoðaè WRC na ovaj dan. Revolucionarni Stratos naslov u 1974., 1975. i 1976. godine; D37, posljednji od " romantièno doba " stražnjim pogonom prvaka, osvojio je 1983. godine; Konaèno, legendarni Delta uspio je najneobiènija postignuæe u WRC povijesti, osvojivši nevjerojatnih šest uzastopnih naslova izmeðu 1987. i 1992. godine

Iako je proizvoðaè prestao prodavati svoje proizvode izvan Italije poèevši od lipnja 2014. godine, gume.com.hr i dalje nudi kompletan katalog za ljeto, zimu, I cijelogodišnje gume za Vašu Lanciu. Za klasiène Lancia Delta, preporuèujemo marka guma , kao što su Bridgestone , Continental ; ili Maxxis ; za Prisma, brendovi poput Fulda ili Viking su vrlo popularni. Naravno, gore spomenuti brandovi predstavljaju samo dio onoga što imamo za ponuditi za Vašu Lanciu, bez obzira na model.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.