Payment Banner

Gume za Vaš Lancia model

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Marka:
Model guma:
Oznaka modela:
Tip vozila:
Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.

Dio slavnog Fiat Group od 1969, Lancia je osnovana 1906. godine u Torinu (jezgro mnogo talijanske proizvodnje automobilske povijesti) do Vicenzo Lancia. Dobro poznati za korištenje grèkih slova abecede u ime svojih modela, Lancia je imala veliki uspjeh u motosportovima nakon kratkog angažmana u Formuli u 50 tvrtki je konaèno pronašao svoj poziv na okupljanje, poèevši od ranih 70-ih.
U 1972, prekrasna Fulvia osvoja International Championship, nagovještaj ogromne pobjede veselje u 1973-uspostavljen svjetsko prvenstvo u reliju ( WRC ).

okupljanje legendi

Nevjerojatno, unatoè prekrajanjem 1993., Lancia je idalje najuspješniji proizvoðaè WRC na ovaj dan. Revolucionarni Stratos naslov u 1974., 1975. i 1976. godine; D37, posljednji od " romantièno doba " stražnjim pogonom prvaka, osvojio je 1983. godine; Konaèno, legendarni Delta uspio je najneobiènija postignuæe u WRC povijesti, osvojivši nevjerojatnih šest uzastopnih naslova izmeðu 1987. i 1992. godine

Iako je proizvoðaè prestao prodavati svoje proizvode izvan Italije poèevši od lipnja 2014. godine, gume.com.hr i dalje nudi kompletan katalog za ljeto, zimu, I cijelogodišnje gume za Vašu Lanciu. Za klasiène Lancia Delta, preporuèujemo marka guma , kao što su Bridgestone , Continental ; ili Maxxis ; za Prisma, brendovi poput Fulda ili Viking su vrlo popularni. Naravno, gore spomenuti brandovi predstavljaju samo dio onoga što imamo za ponuditi za Vašu Lanciu, bez obzira na model.