Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za MG

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

MG pripada grupi tradicionalnih marka automobila iz Velike Britanije. Nakon zatvaranja MG Rover automobili proizvoðeni su od strane ,,Shanghai Automotive industry". Zbog smanjenog broja modela, ponuda guma za marku MG jeste jedna smanjena. Model MG F jedan je od najpoznatijih modela koji su standardno opremljeni sa gumama sa dimenzijama 185/55 R15 . Iste dimenzije uporabljene su I za MG Trophy I druge modele. Svaka dimenzija zavisi od modela I godine proizvodnje. Zato, najbolje je da pogledate potvrdu o upisu ili knjigu za identificiranje automobila prije nego što kupite gume.

Široka gama automobila za marku MG

U sluèaju veæine modela marke MG uporabljene su iste dimenzije. Tako da, imate moguænost da izaberete toène dimenzija guma za marku MG. Osim modela guma od poznatih proizvoðaèa, pružamo vam gamu guma za nešto manje budžete. Ove gume podižu se èesto na nivou kvaliteta I performansa guma od premium proizvoðaèa. Ta èinjenica je dokazana uz pomoæ rezultata na testovima za gume.Obratite ipak pažnju kada kupujete gume za marku MG koje osim sigurnosti moraju imati I povoljnu cijenu.Gume sa smanjenom otpornošæu uvijek više traju I što je najvažnije donose doprinose u smanjenju potrošnje goriva.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.