Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za Chrysler.

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Chrysler je jedan od najveæih proizvoðaèa automobile iz svijeta, što znaèi da za je za isti model dostupna I široka gama guma za bez brojne modele marke Chrysler. Na primjer za model Chrysler Sebring uporabljene su gume Bridgestone iz serije ER300 sa dimenzijama 215/60 R16. Alternativno možete izabrati gume za marku Chrysler za razlièite modele sa dimenzijama 205/65 R15 I 185/65 R15. Kada je u pitanju model Chrysler Grand Voyager proizvoðaè upotrebljava standardne dimenzije od 225/65 R 18, od Goodyear.

Pronaðite savršene gume za model Chrysler

Kako bi znali koju vrstu gume možete uporabiti za vaš model automobila Chrysler pogledajte informacije iz upisne knjige vašeg automobila, odnosno prometnu knjižicu vašeg automobila. Osim toga što gume pružaju jednu bolju vuèu, u momentu kupovanja guma , ovdje se radi u stvari o jednoj smanjenoj otpornosti u momentu vožnje koja osigurava minimalno trošenje, smanjenu potrošnju goriva I poveæanu udobnost.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.