Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za marku Volkswagen

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Koliko je široka gama modela automobila Volkswagen toliko je široka I ponuda guma za vaš model automobile. Volkswagen suraðuje sa razlièitim proizvoðaèima guma kako bi vam pružio savršene gume za svaki model.Poznati proizvoðaèi kao što su

nude savršene gume za svaki zahtjev. Veæina modela Volkswagen opremljena su standardno sa gume od proizvoðaèa Pirelli. Dunlop je proizvoðaè guma koji oprema model Phaeton ili Touareg.

Jedna sigurna vožnja nezavisno od vrjemena

Kako bi vozili u potpunoj sigurnosti tokom ljeta kao I zime, neophodno je da mijenjate ljetne gume kao I zimske gume. Kada temperature spadne do 7 stepeni I kolovoz je pokriven snijegom ili ledom , onda vam samo zimske gume mogu pružiti neophodnu stabilnost I sigurnost. Ljetne gume, pružaju savršeno prianjanje u sluèaju visokih temperature I na mokrim kolovozu. Toliko ljetne gume kao I zimske gume mogu biti montirane na klasiènim naplatkama od table Ili na naplatkama od aluminijima. Kada birate gume možete takoðer kupiti I alternativno kompletne kotaèe, I imate tu prednost da ste direktno kupili gume zajedno sa naplatkama. To znaèi da vi ne morate da montirate gume za Volkswagen na naplatkama od table ili aluminijima. Pružamo vam gume kao I kompletne kotaèe, specijalno dizajnirane kako bi bili u skladu sa zahtjevima automobile Volkswagen kojim upravljate.

Gume za Volkswagen na povoljnim I korektnim cijenama

Zahvaljujuæi brojnoj ponudi guma, nije problem pronaæi savršene gume za vaš model automobile marke Volkswagen. U ovoj gami možete naæi I ponudu možete naæi povoljne gume za vaš model automobile Volkswagen. Iz razloga vezani za sigurnost morate obratiti pažnju na cijeni gume ali još važnije na kvalitet guma onda kada ih kupujete. Tako da, kvalitetne gume pružaju viši nivo udobnosti ali I kroz dobar odnos izmeðu cijene I kvaliteta.Jedna smanjena otpornost u momentu vožnje osigurava smanjeni nivo buke I istovrjemeno doprinosi na smanjenju potrošnje goriva.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.