Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za marku Toyota

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Kompanija Toyota bila je osnovana 1937 godine. 2007 godine prodala je 9.5 milijuna jedinica, I tako stigla najveæi proizvoðaè automobile na svetu. Prije svega, trajnost automobile Toyota poznata je I priznata od strane mnogih vozaèa. Široka gama modela sadrži automobile iz razlièitih kategorija. Najpopularniji modeli jesu sljedeæi:

  • Toyota Auris
  • Toyota Avensis
  • Toyota Aygo
  • Toyota Corolla

Isto tako široka je u ponuda kada su u pitanju gume za Toyota . Možete montirati gume od skoro svih proizvoðaèa guma na vašim modelu automobile Toyota. Kada je u pitanju standardna oprema automobila Toyota suraðuje sa razlièitim najveæim proizvoðaèima guma.

Savršene gume za svaki model marke Toyota

Za manje modele automobile kao što je Toyota IQ, biranje guma kada je u pitanju dimenzija vrlo je teško zbog male ponude. Standardna oprema za model IQ ima dimenzije 175/65 R 15, I ne postoje druge dimenzije za ovaj model. Kada je u pitanju kompaktna klasa, dimenzija ima više. Na primjer, kada je u pitanju model Toyota Auris, zavisno od motorizacije možete birati izmeðu više dimenzija.Toyota Auris Hatchback I 1.4 L može biti opremljen od proizvoðaèa sa gumama od 195/65 R 15. Možete birati izmeðu sljedeæih dimenzija:

  • 205/60 R15
  • 205/55 R16
  • 215/45 R17

Kada su u pitanju modeli SUV kao što je Toyota RAV 4 dostupne su gume sa širinom od 235 mm. Preporuèujemo da pogledate potvrdu o registraciji vašeg automobila prije nego što kupite gume za Toyota . Zavisno od moguænosti, trebalo bi da uporabite samo gume preporuèene od proizvoðaèa. Samo tako možete se osigurati da su vrijednosti prikazane od strane proizvoðaèa kada je u pitanju potrošnja goriva I nivo buke, oèuvane.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.