Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za marku Smart

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Godine 2012 kompanija Smart je prodala na svjetskom nivou više od 103.000 automobila. Kompaktni automobile traženi su u specijalno od strane vozaèa koji mnogo voze po gradu. Nezavisno ako vi upravljate jednim Smart FourFour koji je starije godište ili Smart Fortwo ili Roadster, mi vam nudimo za svaki model Smart savršene gume. Za Smart preporučuju se u prvom redu gume proizvođača Continental. Za jednu sigurnu vožnju nezavisno od meteoroloških uslova vas èuvaju gume Continental Conti Eco Contact 3. Naravno, možete I sami izabrati druge gume za Smart to jest proizvode drugih proizvođača. Istovrjemeno možete birati gume sljedećih proizvođača za vaš Smart:

Najbolje za vas je da uporabite gume koje su preporuèene od proizvoðaèa automobile Smart . Odgovarajuæe podatke možete naći u potvrdi o registraciji kao i u identifikacionoj knjizi vašeg automobile. Na ovom načinu možte osigurati da æe sve vrijednosti vezane za potrožnju goriva i za nivo buke ostati iste.

Sigurnost sa našim zimskim gumama

I za Smart kao I za ostale automobile važeća je činjenica da se zimske gume moraju montirati kada temperature spadne ispod sedam stepeni. Ako je dubina profila ispod 4 mm, preporuèuje se kupovina novih guma. Obratite pažnju na starost guma, zato što u specijalno kod zimskih guma mješavina gume vrlo brze se utvrdne I zbog toga se prianjanje smanjuje. Kroz svoju specijalnu mješavinu zimske gume Smart pružaju dobro prianjanje na ledu I snijegu. Imajuæi u vidu da smart ima smanjenu težinu, to je vrlo važno kada je u pitanju prianjanje. Važno je da na vrijeme promijenite zimske gume sa ljetnim gumama. Sa jedne strane, ove gume pružaju vašem automobile Smart boje prianjanje na suhim kolovozu a sa druge stane potrožnja goriva je znatno smanjena. Možete montirati vaše gume na normalnim naplatkama ali I na aluminijskim naplatkama. U specijalno kada je u pitanju Smart Roadster, aluminijskim naplatke predstavljaju optièku atrakciju. Osim toga, ljetne gume vas osiguravaju da vaš Smart neæe skliznuti na kolovozu sa vodom na svojom površinom. Visoko kvalitetne gdje za Smart pružaju vrlu dobru sigurnost I na mokrim kolovozu.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.