Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gum za BMW

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Još od 1929 godine, BMW proizvodi automobile visokog kvaliteta radujuæi vozaèe automobila iz cijelog svijeta. Kako bi se osigurala kontrola automobila u svim situacijama, opremanje automobila sa gumama vrlo je važna. Zahvaljujuæi širokoj gami, možete birati optimalne gume za svaki model BMW, nezavisno ako se radi o ljetnim gumama , zimskim gumama ili gumama all-season, imajuæi optimalne gume za svaki model BMW koje daju zajamèen u sigurnost u bilo kojim uslovima.

Gume proizvedene za BMW

BMW se ukljuèuje u razvoju guma za svoje modele . Tako da, kompanija suraðuje sa proizvoðaèima guma kao što su

. Tako da, gume su optimizirane kako bi bile u skladu sa svim modelima marke BMW. Gume, proizvedene specijalno za modele automobila BMW mogu biti prepoznate po markaži sa jednom zvjezdicom, odnosno slovom A sa zvjezdicom, na vanjskoj stani gume . .

pronaðite optimalne gume za svaki model BMW .

Zahvaljujuæi toènim indikacijama, možete lako kupiti . optimalne gume za vaš BMW . . Ali sa sve vas koji imate manje iskustva, biranje je vrlo teško. Na poèetku opisa gume, obièno je prikazana širina sekcije u milimetrima, na primjer 195, a dalje sledi odnos izmeðu visine sekcije I širine sekcije, na primjer 65 a na kraju dijametar naplatka u inè. Dalje sledi indeks brzine kao što je ,,H,, koji pokazuje maksimalnu dozvoljenu brzinu. .

Adekvatne gume za svaki model BMW .

Imate jedan automobil iz serije x I èesto upravljate istim na teškim terenima? Ako je to takom onda imate nevolju za gume tip offroad, koje pružaju vrlo visoki nivo udobnosti gume tip offroad imaju specijalne osobine kada je u pitanju kvalitet, trajnost I udobnost. Vozaèi automobila:

  • BMW seria 5
  • BMW seria 6
  • BMW Seria 7

Traže obièno gume za smanjenom otpornošæu za vrijeme vožnje, gume koje su tihe I koje pružaju visok nivo udobnosti. Nezavisno od modela automobila, vi morate obratiti pažnju na odnosu izmeðu cijene I kvaliteta guma za BMW . Gume moraju osiguravati smanjenu I uniformnu potrošnju I pružati visoke performanse. Sa jednim kvalitetnim gumama I potrošnja goriva smanjena je.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.