Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za marku Mitsubishi

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Mitsubishi jedan je od najveæih proizvoðaèa automobila na svetu I pruža jednu široku gamu automobila kompaktne klase I srednje klase kao I transportere I SUV. Osnivajuæi se na mnogo brojne prodate automobile skoro svaki proizvoðaè guma nudi odreðene gume za marku Mitsubishi. Kompanija radi sa proizvoðaèima guma Bridgestone na razvijanju optimalnih guma za marku Mitsubishi. Izmeðu ostalih modela marke Mitsubishi, model offroad Pajero SUV isporuèen je sa Bridgestone. Ali Mitsubishi radi I sa drugim proizvoðaèima kao što su Dunlop si Yokohama

Naše savršene dimenzije guma

Zahvaljujuæi širokoj gami gume za Mitsubishi gume su dostupne u svim dimenzijama. Obratite pažnju na odobrenim dimenzijama iz potvrde za upis automobila ili iz identifikacione knjige, onda kada kupujete gume . Za veæinu modela možete birati izmeðu više dimenzija. Na primjer, model Mitsubishi ASX opremljen je standardno sa gumama sa dimenzijama 215/65 R 16. Možete izabrati I sljedeæe dimenzije:

  • 225/60 R16
  • 215/55 R17
  • 215/60 R17
Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.