Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za marku Škoda

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Historija kompanije za automobile iz Èeške, Škoda poèela je 1895 godine koja je postala više poznatija posle što je bila preuzeta od strane Volkswagen. Trenutno, Škoda nudi široku gamu automobile iz skoro svih klasa. Škoda Fabia predstavlja model automobile iz kompaktne klase I poznaje veliki popularnost, u vrijeme što Škoda Octavia predstavlja automobile srednje klase I jeste jedan od najviše prodanih modela srednje klase. Zahvaljujuæi dobrom prodajom,kada je u pitanju oprema automobile, postoji široka gama guma koju nude najpoznatiji proizvoðaèi. Gume za marku Škoda dostupne su za ljetne, zimske Ali I allseason .

Jedna široka gama guma za marku Škoda

Kompanija suraðuje sa razlièitim proizvoðaèima guma kada je u pitanju standardna oprema automobile. Kompanija suraðuje u specijalno sa Michelin, Goodyear si Continental. Dimenzije guma za Škodu jesu sljedeæe:

  • 155/70 R13
  • 185/60 R14
  • 185/65 R14
  • 195/65 R15
  • 205/55 R16

Preporuèeno je da èitate podatke iz potvrde o registraciji odnosno identifikacionu knjigu vašeg automobile prije kupovanja guma kako bi utvrdili koje su dimenzije guma koje su u skladu sa vašim modelom automobile Škoda. Poštujte indikacije proizvoðaèa onda kada kupujete gume. Samo tako možete se osigurati da su vrijednosti proizvoðaèa u vezi sa potrošnjom goriva I nivoa buke poštovane I održane.

Jedna sigurna vožnja sa gumama za model marke Škoda

Kvalitetne gume za marku Škoda pružaju savršeno prianjanje na bilo kojoj vrsti kolovoza I u bilo kojim meteorološkim uslovima. Kada temperature spada ispod 7 stepeni preporuèujemo vam da promijenite ljetne gume sa zimskim gumama - Specijalna mješavina zimskih guma više je elastièna, tako da gume održavaju elastiènosti èak I onda kada su niske temperature. Profil guma ima brojne kanale I pruža dobru kontrolu nad automobilom na kolovozu pokrivenim snijegom ili ledom. Nedostatak u ovom sluèaju se veæa potrošnja goriva. Zato, preporuèuje se da nakon prolaska zime zamijenite zimske gume sa ljetnim gumama.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.