Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za marku Dacia

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Dacia predstavlja jednu kompaniju koja proizvodi dostupne automobile kada je u pitanju cijena. Kompanija bila je osnovana 1966 godine u suradnji sa francuskim proizvoðaèem automobila Renault. Najpopularniji modeli jesu:

  • Dacia Logan
  • Dacia Sandero
  • Dacia Duster

Pogodne gume za marku Dacia

Za marku Dacia, možete uporabiti gume od razlièitih proizvoðaèa guma. Kada je u pitanju standardna oprema automobila sa gumenima, Dacia suraðuje sa proizvoðaèem guma Goodyear. Tako da su automobile marka Dacia Logan opremljeni sa gumama Goodyear model DuraGrip sa dimenzijama 185/65 R15. Ista mjera je uporabljena I za model Sandero. Za Dacia Duster može biti uporabljena mjera 215/65 R 16. Dostupne dimenzije ogranièene su kada je u pitanju marka Dacia. Dostupne dimenzije možete naæi u upisnoj knjizi automobila kao I u prometnoj knjizi automobila.

Na što morate obratiti pažnju kada kupujete gume

Preporuèuje se da obratite specijalnu žanju kada kupujte gume za marku Dacia zato što gume moraju imati dobro ponašanje na kolovozu a takoðer moraju imati dobru cijenu. Zahvaljujuæi gumama sa smanjenom I uniformnom potrošnjom, potrošnja goriva je znatno smanjena, a performanse vezane za preðene kilometre, jesu poveæane.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.