Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za Opel

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Kompanija Opel bila je osnovana od strana gospodina Adam Opel 1862 godine. Proizvodnja automobila poèela je 1899 godine. Trenutno,Opel pripada kompaniji General Motors I isporuèuje automobile ne samu po Evropi nego I u državama kao što je Kina, Australija ili Singapore. Klijenti cijene trajnost modela Opel, ali samo sa skladnim gumama možete doživjeti optimalnu dinamiku I zadovoljstvo u vožnji.

jedna široka gama guma od strane razlièitih proizvoðaèa

Opel jedan je od najpoznatijih proizvoðaèa automobila. Zbog toga skoro svi proizvoðaèi guma nude skladne gume za marku Opel. Kada je u pitanju standardna oprema, Opel suraðuje u specijalno sa proizvoðaèem guma Continetal. Na primjer, Opel Astra opremljen je standardno sa gumama Premium Contact Continental . Model Opel Corsa opremljen je gumama Bridgestone S01 sa dimenzijama 185/55 R15. Za jedan plus sigurnosti u udobnosti trebali bi da izaberete kvalitetne gume od najpoznatijih proizvoðaèa. Razlièiti testovi pokazuju uvijek da jeftini proizvodi predstavljaju jedan veliki rizik sa sigurnost. Mi vam nudimo za svaki model Opel usklaðenu gumu, uz pomoæ koje možete upravljati vaš automobil na bilo kojoj vrsti kolovoza I u bilo kojim uslovima.

Pronaðite usklaðene gume za vaš model Opel

Onda kada tražite savršene gume za vaš Opel morate obratiti pažnju na markažima sa gume. Radi se o jednoj šifri sa brojevima I slovima, šifra koje se ne može lako razumjeti od strane osoba koje nemaju struèna znanja. Prvi broj predstavlja širinu sekcije guma u milimetrima, a zatim sledi odnos izmeðu širine sekcije I visine sekcije u procentima. Slovo koje sledi predstavlja model proizvodnje sa gume, slovo ,,R" stoji za gumu proizvedenu u modulu ,,radial". Na kraju sledi dijametar naplatke u inèima (inè) indeks težine I indeks brzine. Važno je da mijenjate gumu sa vašeg automobila Opel uvijek kada to bude zatrebalo. Svaki milimetar koji fali iz dubine profila gume poveæava dužinu koèenja sa više metara.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.