Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za marku Honda

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Historija proizvoðaèa automobila Honda poèela je 1920 godine. Prvi automobili bili su predstavljeni publici 1963 godine za vrijeme spektakla motocikla iz Tokija. Trenutno, Honda je jedan od najveæih proizvoðaèa automobila iz sveta. U gami automobila Honda dio su svi automobili kompaktne klase I srednje klase. Nezavisno koji model vozite kod nas možete naæi odreðene gume za Hondu za bilo koju situaciju. U vašoj potrazi za optimalnim gumama možete birati I poznate proizvoðaèe guma .

Birajte odreðene gume od poznatih proizvoðaèa

Radi opreme automobila sa gumama Honda suraðuje sa razlièitim proizvoðaèima guma . Na primjer, modeli FCX opremljeni su sa gumama Yokohoma sa dimenzijama 245/60 R 16. Honda Civic, jedan popularan model u cijelom svijetu isporuèuje se sa gumama dimenzije 195/60 R 15 marke Bridgestone, a I gume marke Dunlop takoðer su uporabljene za naplatke od 14 I 16 inèa.

Pronaðite pogodne gume za svaki model Honda

U momentu biranja guma za vaš model Honde prije nego da razmišljate o cijeni trebate imati u vidu kvalitet guma Honda . Za modele automobila iz kompaktne klase nudimo gume u specijalno sa dimenzijama od 14 I 15 inèa sa širinom od 175 I 195 mm. Za Honda S2000 uporabljene su u prvoj fazi gume sa širinom od 205 I dijametrom od 16 inèa. Gume mogu biti kombinirane toliko sa naplatkama od table kao I sa naplatkama od aluminijima. Gume za Honda jesu kvalitetne pružaju sigurnost u bilo kojoj situaciji, u bilo kojim meteorološkim uslovima I na bilo kakvoj vrsti kolovoza. Gume uvjeravaju I zahvaljujuæi performansama u kilometrima kao I zahvaljujuæi smanjenoj potrošnji.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.