Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za Ford.

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Kompanija Ford bila je osnovana 1903 godine od strane Henry Ford. Pet godina kasnije, bili su stavljeni na tržištu revolucionarni modeli T. Trenutno, Ford jeste jedna od najveæih marka koja proizvodi automobile širom sveta, I vrlo je popularna u redovima mnogo brojnih vozaèa automobila iz cijelog svijeta. Imajuæi kao osnovu brojne ponude dostupnih modela, bilo koji automobil, za bilo kakvu svrhu ili zahtjev, dostupan je u ponudi Ford Pogodne gume za Ford daju vam moguænost da dobijete najbolje performanse I upravljanja automobila marka Ford.

Proizvoðaèi guma za marku Ford

U vašem putu traženja optimalnih guma možete izabrati jednu izmeðu brojnih guma . Radi opremanja automobila Ford adekvatnim guma dostupne su I gume Goodyear . Proizvoðaèi automobila opremaju slijedeæe modele:

  • Ford Focus
  • Ford Galaxy
  • Ford Kuga
  • Ford Mondeo

sa kvalitetnim gumama. Osim marke guma Goodyear, Ford uporabljuje takoðer I gume od strane proizvoðaèa Bridgestone kao I gume Michelin kao standardnu opremu.

Optimalna kontrola u bilo kojoj situaciji

Radi održavanja optimalne kontrole kada je u pitanju vaš automobil Ford èak I u toku zimskog perioda, preporuèuje se mijenjanje guma kada temperature spadaju ispod 7 stepeni C. U nekim državama, opremanje automobil sa odgovarajuæim gumama za odgovarajuæu sezonu jeste obavezan. Kako bi mogli uporabiti optimalno prianjanje tokom zimskog perioda, možete izabrati I modele guma koji imaj na njima nacrtanu pahuljicu snijega. Gume markirane sa M + S pružaju vlo dobru stabilnost kada su u pitanju snijeg I blato.

Optimalna vuèa u bilo kojim meteorološkim uslovima

Gume tip all season predstavljaju jedan kompromis izmeðu ljetnim gumama I zimskim . Uz pomoæ ovih guma tip all season vi æe te biti u sigurnosti tokom cijele godine, nezavisno dali je proljeæe ili zima. Možete prepoznati ove gume zahvaljujuæi jednim markažu sa suncem, jednom kapljicom kiše ili listom. Kako bi ste mogli upravljati vašim automobilom ford, èak I onda kada je guma pukla, možete kupiti gume tip runflat, koje vam omoguæavaju da upravljate vašim vozilom èak I u sluèaju gubljenja cijelog pritiska iz guma. Preporuèuje se da upravljate vozilom maksimalno 80 km I sa maksimalnog brzinom od 80 km/h do najbliže stanice za montažu.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.