Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za Renault

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Danas Renault je jedan od najveæih auto -selling marki u Europi. Zahvaljujući širokom rasponu modela, Renault ima potrebno vozilo za svaku potrebu. To su neki od najpopularnijih modela kao što su:

 • Renault Clio
 • Renault Espace
 • Renault Kangoo
 • Renault Laguna
 • Renault Megane
 • Renault Twingo

  Za svaki model, nudimo veliki izbor kvalitetnih guma svi vodećih proizvođača. Za početak vozila Renault se oslanjaju na kvalitetu guma iz Michelina. Možete birati iz svih uobičajenih veličina guma za Vaš Renault. Detaljnije informacije o mogućim veličinama mogu se naći u vašem certifikatu ili u registracijskom dokumentu.

  Kvaliteta gume za Renault jamči sigurnu vožnju

  Auto gume su jedina veza izmeðu vozila i ceste. To je razlog zašto je tako važno da su gume sigurne. Gume su porozne tijekom vremena, što bi takoðer trebali provjeriti redovito, zbog njihovog stanja i zamijeniti ih ako je potrebno. Ljetne gume su sigurne samo do temperature od 7 stupnjeva. Stoga, trebali biste ih zamjeniti na zimske gume na početku zime. Zbog njihove posebne gumene smjese gaznog sloja i dizajna, zimske gume nude najvišu razinu odgovornosti i sigurnosti, čak i pri niskim temperaturama. Važno je da preporučena dubina od 4 mm nije prekoračena. Upravljanje kočnicama i zavojima njezine performanse značajno poboljšavaju zimske gume. Kada doðe proljeće trebali biste ih prebaciti nazad na ljetne gume. One su optimizirane za ljetne uvjete i stoga nude više držanje i sigurnost na suhim i mokrim cestama. Osim toga, potrošnja goriva ljetnih guma je znatno niža.

  Pružamo podudaranje Renault guma za svaku potrebu. Zbog visoke kvalitete gume od vodećih proizvođača ne samo da su sigurne u svako doba na cesti, već pružaju i udobnost vožnje. Nizak otpor kotrljanja osigurava visoku kilometražu i manju potrošnju goriva.
Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.