Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za Vaš Rover

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

British Rover Tvrtka osnovana je 1878. pod nazivom Starley & amp; Sutton Co , sa sjedištem u Coventry. Land Rover je tvrtka današnjih potomaka ovog èasnog poduzeæa - koja proizvodi automobile i prodaje ih kao Rovere od 1904. do 1967. godine, kada je preradjena u Leyland Motor Corporation Rover je zaslužan što je osmislio i osnovao moderne izglede bicikla u kasnom 19. stoljeæu, a kasnije je postao poznat po svojim motociklima i automobilima -. veæ nosi poznati Viking longship logotip

Nakon duge i komplicirane povijesti, s nekoliko promjena u vlasništvu, proizvodnja Rover automobila prestaje u 2005. Meðutim, znaèka longship je i dalje prisutan na cestama danas, ukrasni modeli automobila poput Streetwise je Metro ili Koncert . U gume.com.hr , možete pronaæi prikladne kvalitetne gume za Rover po nenadmašnim cijenama . Odaberite razlièite ljetne, zimske, cjelogodišnje i run-flat gume. Imamo brojne primamljive ponude od proizvoðaèa kao Star Performer ili Hankook . Vrednujte svoju sigurnost i udobnost vožnje, I naruèite sada od gume.com.hr.

Prije postavljanja vaše narudžbe, uvijek biste trebali provjeriti certifikat Vašeg vozila i osigurati da su gume koje namjeravate kupiti prikladne za Vaš automobil.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.