Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za marku Infinity

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Infinity jeste jedna luksuzna marka osnovana 1989 godine od proizvoðaèa automobila Nissan . Proizvoðaè automobila nudi u ovom momentu èetiri modela. Osim dva modela SUV , Infiniti pruža jednu limuzinu I jedan model cabrio. Model infiniti Serija EX SUV opremljen sa gumama dimenzija 225/60 R 17 ili opcionalno sa 225/55 R18. Za modele SUV FX možete dobiti gume sa mjerom 265/50 R 20. Limuzina Infiniti G opremljena je kao standard sa gumama 225/50 R18 ili sa gumama 245/45 R18. U sluèaj starijih modela kao što je model G20 mogu biti uporabljene manje mjere. Standard oprema od strane proizvoðaèa jesu gume za Infiniti sa dimenzijama 195/65 R 15.

Gume Infiniti pružaju sigurnost

Gume premium proizvoðaèa pružaju vam optimalno prianjanje na bilo kojoj vrsti kolovoza I pod bilo kakvim uslovima. Zahvaljujuæi optimalnom odvodu vod sa guma, vi imate optimalnu kontrolu nad vašim automobilom èak I u sluèaju klizanja. Obratite pažnju I na cijenu, onda kada kupujete gume . Zbog niskog trošenja, smanjena je I potrošnja goriva èinjenica koja vodi do veæe performanse. Osim toga gume za Infinity osiguravaju smanjeni nivo buke I visoki konfort.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.