Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za Porsche

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Porsche se zalaže za mnoge vozaèe kao savršen primjer za sportske automobile. Porsche je doživio svoj veliki proboj u 1963, kada je model Porsche 911 je uveden po prvi put. Danas nude proizvoðaèi automobila modele:

 • Porsche 911
 • Porsche Carrera GT
 • Porsche Boxster
 • Porsche Cayman
 • Porsche Panamera
 • Porsche Cayenne
 • Ovo su modeli vozila, popularni u cijelom svijetu, a za svaku vrstu postoje i pogodne Porsche Gume .

  Trenutaène dimenzije za Porsche gume

  Kao jedan od rijetkih proizvoðaèa automobila Porsche sudjeluje aktivno u unapreðenju guma. Poduzeæe objavljuje u redovitim intervalima izdanja za normalne gume i zimske gume za nova vozila , Osim toga, Porsche stavlja odreðeni propust proizvoðaèima. Gume koje su prošle test oznaèene su slovom N. Za popularnog Porschea 911 automaker stavlja gume od proizvoðaèa Dunlop Osim Porsche Boxster je takoðer opremljen sa gumama od strane Dunlop. Porsche je takoðer suraðuje s Bridgestone u razvoju poslovanja u gumama. Normalno, Porsche gume su 19 inèa. Prema modelu Porsche Gume može biti nacrtana do 17 inèa.

  Vozite sigurno uz Porsche gume

  Ako se odluèite za Porsche gume, možete biti sigurni da su ispunjeni svi zahtjevi za sportski naèin vožnje. Naše visoke klase gume pogodne su za mokre kao i za suhe ceste i imate savršenu preciznost upravljanja. Osim toga Porsche gume imaju vrlo dobro ponašanje u krivinama.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.