Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za Mini

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Prvi model Mini bio je proizveden 1959 godine od strane British Motor Corporation (BMC). Do ovog trenutka, bile su prodane preko 5.5 milijuna jedinica. Model Mini proizveden je u više verzija, a za sve verzije kod nas možete naæi.Modeli automobila razlikuju se ne samo optièko veæ i kada su u pitanju performanse. Od performanse zavisi I izbor guma. Kao standardna oprema modeli Mini mogu biti opremljeni sa gumama koje imaju dimenzije izmeðu 15 I 18 inèa to jest,postoji jedna široka gama guma za marku Mini od razlièitih proizvoðaèa.
Kada je u pitanju standardna oprema automobila Mini, kompanija suraðuje sa razlièitim proizvoðaèima guma kao što su Dunlop ili Goodyear. Model Mini Cooper S Works opremljen je gumama Dunlop SP Sport. Ostali modeli mogu biti opremljeni sa Goodyear Ultra Grip performance 2, Excellence I Ultra Grip 7. Naravno da možete birati i gume od drugih proizvoðaèa.

Savršene gume za svaki model Mini

Izmeðu najpopularnijim modelima nalazi se I Mini Clubman . Verzija sa 120 kW opremljena je standardno sa gumama sa dimenzijama 175/60 R 16. Opcionalno možete birati nešto šire gume od 195/55 R 16 ili 205/45 R 17. Model Mini Contryman SUV može biti opremljen sa gumama koje imaju širinu od do 225 mm. Odobrene dimenzije od proizvoðaèa možete naæi u potvrdi za upis ili u identikacionoj knjizi vašeg automobila. Generalno, preporuèuje se da uporabite samo gume za Mini koje proizvoðaè automobila odredi. Samo tako se može osigurati ta èinjenica da vrijednosti prikazane od proizvoðaèa vezano za potrošnju goriva I nivoa buke budu održane.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.