Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za Mercedes-Benz

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

strong>Mercedes-Benz jedan je od najpoznatijih proizvoðaèa automobila u svetu, a iz tog razloga veæima proizvoðaèa guma nude odreðene gume za Mercedes-Benz.Mercedes suraðuje sa razlièitim proizvoðaèima guma radi standardnog opremanja automobila. Više modela kao što su SLK I klasa C I E opremljeni su gumama Bridgestone serija Ecopia. Mercedes takoðer uporabljuje gume radi standardnog opremanja od Dunlop si Yokohama.

Visoka udobnost osigurana uz pomoæ optimalnih guma

Automobili proizvoðeni od Mercedes poznati su da nude visoki nivo udobnosti. U skladu sa time moramo reæi da udobnost takoðer zavisi od guma koje izaberete. Zahvaljujuæi kvalitetne gume sa smanjenim nivoom buke, buka je znatno smanjena toliko u kabini automobila kao van automobila. Smanjena otpornost u kontaktu sa kolovozom omoguæava smanjenu potrošnju goriva I poveæano trajanje. Naravno gume visokog kvaliteta za Mercedes Benz pružaju najveæu sigurnost na bilo kakvoj vrsti kolovoza gume osiguravaju maksimalnu kontrolu automobila I u sluèaju klizanja na površinama sa vodom.
Nezavisno od modela kojeg imate, kod nas možete naæi garantirano savršene gume za vaš model.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.