Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za Vaš Pontiac

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Amerièki auto brand Pontiac je osnovan 1926. godine, a veæ dugi niz godina, predstavlja GM-a sportsku podjelu. Bio je meðutim nešto više popularan u Kanadi, gdje je uglavnom bio na tržištu kao proraèunski brand. Iako se završila Pontiac proizvodnja, njegova ostavština karizmatiènih vozila ustraja -. Doživljaj ovog automobila je i više od samog " Proizvoda , 'entuzijasti æe uvijek držati plamen gori

Prilikom odabira prikladne gume za svoj Pontiac, trebali biste uzeti u obzir nekoliko važnih aspekata: koèenja na razlièitim površinama, suho i vlažno rukovanje, razina buke, energetske uèinkovitosti, istrošenosti, a i važan omjer cijene i kvalitete. Možete pronaæi kvalitetne gume koje zadovoljavaju sve ove zahtjeve, a I više na gume.com.hr . Za Pontiac Solstice ili Trans Sport , možemo vam ponuditi izbor guma u razlièitim velièinama, od proizvoðaèa , kao što su Goodride , Firestone , Nankang i mnogi drugi.

Kako bi se osigurali naruèivanje odgovarajuæe velièine gume za vaše vozilo, molimo provjerite dimenzije u certifikatu ili na bokovima svojih starih guma.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.