Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za marku Audi

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Historija proizvoðaèa automobila Audi poèinje još 1899 godine. U ovom trenutku marka Audi predstavlja klasu automobila premijum sa sportskim stilom. U oblasti klase srednjih automobila, velikih automobila I luksuznih automobila, Audi dio je grupe najveæih proizvoðaèa automobila iz svijeta. Tako da, marka Audi pokriva razlièite modele automobila, izmeðu kojih I kompaktnu klasu a I klasu SUV (terenca). Audi pruža senzacije za vrijeme vožnje u specijalno ako je opremljen sa adekvatnim gumama. Biranje pogodne gume vrlo je važno zato što samo tako, specifièni zahtjevi svakog modela mogu biti u skladu sa kriterij proizvoðaèa. Tako da, u bilo kojoj situaciji upravljanje u sigurnosti automobila zajamèena je.

Pronaði savršene gume za marku Audi

Audi se ukljuèuje u razvoju guma koje su u skladu sa zahtjevima razlièitih modela. Što znaèi da proizvoðaè Audi suraðuje sa razlièitim proizvoðaèima guma kao što je Bridgestone.na primjer, proizvode se gume za modele Audi A3, Audi A8 ili Audi TT. Èak I modeli kao što su A4 , A6 sau Q7 opremljeni su sa standardnim gumama marke Bridgestone. Audi upotrebljava I modele guma marke Dunlop ili Goodyear za opremu svojih automobila.

U sigurnosti, u bilo kojoj situaciji

sa specijalnim gumama za marku Audi vi držite kontrolu nad vašim automobilom u bilo kojim meteorološkim uslovima. Postoje gume proizvedene za marku Audi vezano za bilo koji zahtjev. Radi sportskog upravljanja na teškim površinama, iako je u pitanju

  • Audi Q3
  • Audi Q5
  • Audi Q7

možete naæi odgovarajuæe gume tip offoad, koje mogu bez problema sve zahtjeve. Želimo da vas savjetujemo da kupite gume koje imaju ojaèano tijelo,zato što su ove gume više otporne na jaèim šokovima. Radi dobivanja veæe udobnosti za vrijeme vožnje, za modele Audi moraju biti uporabljene gume koje imaju smanjenu otpornost I smanjen nivo buke, a te èinjenice vode do smanjene potrošnje goriva I osiguravaju za gume Audi dobar odnos izmeðu cijene I kvaliteta.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.