Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za Chevrolet

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Kompanija za automobile Chevrolet bila je osnovana u SAD 1911 godine. U ovom trenutku, kompanija stavlja na raspolaganju dostupne automobile u cijelom svijetu. Ponuda modela Chevrolet je nevjerojatna. Osim automobila iz kompaktne i srednje klase, postoje na raspolaganju I automobli iz klase sport, offroad i monovolumen. Takoðer je vrlo široka I ponuda gume za Chevrolet .

Usklaðene gume za svaki model Chevrolet

Široka gama modela automobila isporuèena je sa gumama od Bridgestone si Yokohama ali I drugi proizvoðaèi pružaju široku gamu guma specijalne za Chevrolet . Za manje modele automobila, kao što je Chevrolet Aveo, dostupne su gume sa standardnom opremom sa dimenzijama 185/75/R14. Za modele sport C6, neophodne su prednje gume sa dimenzijama 275/35 R18 I stražnje gume 325/30 R 19. Prije kupovanja guma osigurajte se da su dimenzije upisani u upisnoj knjizi automobila. U momentu kada se biraju gume bilo kakve dimenzije, moraju se imati u vidu dimenzije I oblik automobila kao I dostupan prostor izmeðu tijela automobila I toèka, zato što u suprotnom sluèaju se može stiæi do uništavanja automobila I gume.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.