Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za marku JEEP.

Potraga preko osobnog automobila:
Moguće je da nismo sva vozila u listi pohranili, također se nalaze u listi nekoliko pogrješki u tipkanju. Molimo informirajte nas ako Ste pronašli takvu grešku ili da Vaše vozilo niste pronašli.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip :
Serija / verzija:

Marka Jeep stoji za kvalitetne vrhunske automobile vrste offroad, koji ispunjavaju najveæe zahtjeve. Takoðer I gume ispunjavaju sve zahtjeve kao I automobili. Kod nas možete naæi optimalne gume za svaki model Jeep, koje vam pružaju sigurnost na bilo kojoj vrsti kolovoza.

Dostupne dimenzije guma za Jeep

Jeep Cherokee jeste jedan od najpopularnijih modela marke Jeep, koji je standardno opremljen sa gumama dimenzije 215/75 R 15. Opcionalno možete uporabiti gume sa dimenzijama 235/70 R 16 ili 235/60 R17. Kao standardna oprema za Jeep Wrangler jesu gume Bridgestone gume sa mjerom od 255/75 R17. . Gume tipa offroad imaju specifièan profil, koji omoguæuje lako kretanje vode I blata na površini gume. Gume za marku Jeep osigurava jedno vrlo dobro prianjanje toliko na pravim površinama kao I na grubim površinama. Naravno da je nivo buke veæi zbog specifiènog profila. Obratite pažnju u momentu kupovanja gume, u odnosu na model koji posjedujete; gume moraju davati kompromis izmeðu vožnje na grubim površinama I vožnji na površinama sa asfaltom.

Imate pitanja?
Rado vam pomazemo, da pronadjete adekvatne gume za vas auto.