Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Gume za kombija i za trgovačka vozila

Gume za kombija i za trgovaèka vozila

Gume za lake kamione spajaju partikularne prednosti guma za automobile sa višim zahtjevima gume za trgovačka vozila . Gume za kombija u specijalno su uporabljene od strane transportera i omogućavaju veæe vrtanje nego obične gume za kamione.

Gume za kombija i za uslužna vozila  više udobne i brže

Moderna kombija uporabljena su toliko za prijevoz robe kao i za prijevoz osoba. Gume za kombija mogu stiæi i do većih brzina i to bez ikakvih problema, pružaju dobru servo direkciju i također omogućavaju jedan više sportski način upravljanja vozila. Buka proizvedena od guma ostaje na niskom nivou a gume mogu biti usporeðene sa gumama za male i srednje automobile.

Gume za lake kamione sa teškim tovarom

Gume za lake kamione izložene su većim teretom od gume namijenjene su malim i srednjim automobilima. Iz tog razloga njihova proizvodnja izvršena je uz pomoć jednog pojačanog višekratnog kučišta. Tako da, gume omogućuju jednu veću ukupnu težinu, a kroz ovu činjenicu se ispunjavaju zahtjevi modernih uslužnih vozila. Zahvaljujući njihovom profilu i specijalnim sastojcima, ponašanje guma za kombija u prometu može se usporediti sa ponašanjem guma koje su namijenjene za male i srednje automobile.

Štednja i trajnost

Jedna druga prednosti za ove gume je smanjena otpornost, koja osigura manju potrošnju i vršenje više kilometra. Ta činjenica omoguæava da gume budu efikasne iz točke gledišta potrošnje; prednost koja trenutno ima važnu ulogu u tvrtkama za proizvodnju guma i I za operatere voznih parkova. Gume pružaju tokom svog životnog trajanja jedan konstantan kvalitet i uvjeravaju kroz smanjenu potrošnju goriva.

Kod nas: sve inkluzivno

Naše cijene guma sadrže transport i pakiranje od dva komada pa dalje, unutar Hrvatske izuzev otoka.

Način plaćanja

Platite udobno kreditnom karticom ili uplate
Visa MasterCard
Visa