Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Accelera Ljetne Gume

Ako ste u potrazi za ljetnjm gumama koje mogu da obezbede adekvatnu bezbednost i efikasnost bez velikih izdataka za vas budžet, gume.com.hr vam nudi veoma jeftine ACCELERA gume za vaše vozilo. One dolaze u razlièitim vrstama i dimenzijama, a vi cŽete lako nacŽi model koji odgovara vašim potrebama.

Najuspešnije ACCELERA letnje gume su Alfa, Beta, PHI, i Iota modeli. Accelera Alpha je uèinkovita guma za kompaktnu i srednju klasu vozila, dostupna u velièinama u rasponu od 14 do 18 inèa (promjer oboda). Kao alternativu, možete izabrati Accelera Phi; ovaj model se takoðer natjeèe u klasi uèinkovitosti, i nudi se u varijantama sa unutarnjim promjerom 16 do 20 centimetara. Dizajn gaznog sloja se istièe kod upravljanja i finoæe skretanja - pružajuæi izuzetno prianjanje i povratne informacije vozaèu u ovoj kategoriji cijena, posebno na suhim površinama.

Platite manje za više

Ako više favorizujete praktièniji, udobniji stil vožnje, linija brenda takoðer ukljuèuje i putnièke ljetne gume. Ovi modeli su fokusirani na smanjeni otpor kotrljanja, obezbeðuju nižu potrošnju goriva i udobnost. Popularni Accelera Beta pogodan je za stabilnu, svakodnevnu vožnju u svim vremenskim uvjetima, i obezbeðuje dobru energetsku uèinkovitost i adekvatnu otpornost na akvaplaning; ovo mogu biti najbolje gume za vas, ako imate putnièki automobil iz kompaktne ili srednje klase. Ako vozite SUV možete nacŽi Accelera Iota primamljivih cijena i ukupnih kvaliteta. Što god da izaberete, procedura naruèivanja je jednostavna, a mi vam garantujemo odlièan korisnièki servis i beskonkurentnu cijenu. Naruèite odmah na gume.com.hr i vaš automobil i novèanik cŽe osetiti prednosti.