Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Achilles cijelogodišnje gume

Moderne cjelogodišnje gume, kao što su Vredestein Quatrac 3, Goodyear Vector 4Seasons, i Hankook 4S mogu se lako definirati kao "optimizirane za vlagu" zimske gume. Sve one imaju oznaku "M + S" ( blato & kiša; snijeg ), baš kao što je imaju zimske gume. One koje imaju i oznaku 'M + S' i oznaku 'Pahulje' se smatraju najprilagodljivijim gumama ove kategorije.

Achilles cjelogodišnje gume prikazuju kombinaciju uravnoteženih karakterisitika ljetnih i zimskih guma. Proizvoðaè je uložio veliki trud kako bi osigurao da ove gume ponude odgovarajuæu sigurnost i udobnost tijekom cijele godine, èime se odupire tržišnoj konkurenciji.

Pristupaèna prilagodljivost

Achilles cjelogodišnje gume osiguravaju do 90% performanse ljetne gume na mokrom i suhom, a takoðer nude i do 90% moguænosti zimske gume da se nosi sa snijegom, ledom i niskim temperaturama. S obzirom na klimu koja prevladava u mnogim dijelovima Velike Britanije ovih dana - s nepredvidivim ljetnim vremenom, i više kiše i susnježice od snijega zimi - popularnost celogodišnjih guma ubrzano raste. One su dizajnirane da budu svestrane "jacks of all trades", i to je upravo ono što mnogima od nas treba.

Na gume.com.hr, možete naæi najbolje proizvode za razlièite vrste i modele vozila - bez obzira da li vozite osobni automobil, Crossover, SUV, ili laki kamion . Achilles cjelogodišnje gume pružaju dobru upravljivost i prianjanje u svim vremenskim uvjetima, po vrlo pristupaènim cijenama. Ovi proizvodi imaju mnoge moderne karakteristike koje odražavaju ambicije ovog proraèunskog brenda - kao što su napredna gumena smjesa, ili mrežasta struktura lamela i višestruki dijagonalni žljebovi koji èine djelotvornim sustav odvoðenja vode preko gazišta.

Na gume.com.hr možete kupiti Achilles cjelogodišnje gume po povoljnim cijenama . Olakšajte sebi, i iskoristite sve prednosti naše brze isporuke i široke mreže montažnih stanica.