Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Achilles ljetne gume

Osnovan 1991. godine, Indonezijski brend Achilles prodaje izdržljive i stilizirane ljetne gume vozaèima diljem svijeta. Ovaj proizvoðaè ima za cilj privuæi kupce nudeæi dobar stupanj prianjanja, osjeæaj upravljanja i udobnost, uz zadržavanje najpristupaènije moguæe cijene. Tvrtka vrlo dobro koristi ovu strategiju, i Achilles je uspio osigurati stabilnu poziciju na visoko razvijenom tržištu guma.

Achilles ATR Sport koristi Eko tehnologiju sigurnu za okruzenje kako bi se osiguralo sigurno ponašanje na mokroj podlozi, dok istovremeno smanjuje otpor kotrljanja uz nižu potrošnju goriva i bolji komfor. Njezin gazni sloj s èeliènim pojasom je dizajniran da bude i efektivan i dugotrajan, a šara takoðer teži sportskom izgledu. Ovo bi takoðer trebalo da privuæe sve zainteresirane vozaèe koji imaju ogranièen proraèun. Sve u svemu, ova Achilles ljetna guma nudi iznenaðujuæu vrijednost za novac.

Drugi ljetni hit od Achilles je Achilles ATR-K ECONOMIST . Rame ima više rubova i dodatne lamele za èvršæe prianjanje, optimiziranu stabilnost koèenja i stabilno ponašanje u svakodnevnoj vožnji. Dva široka uzdužna žlijeba pomažu u odvoðenju vode i prevenciji hidroplaninga. S vrijednosti koju osigurava novac, kao prvi prioritet, Achilles ATR-K ECONOMIST nudi iznenaðujuæi stupanj finoæe za ovu cjenovnu kategoriju.

Uživajte u vožnji tijekom dugih, sunèanih dana, i kupite online na gume.com.hr kvalitetne proizvode koji neæe opteretiti proraèun. Odaberite iz širokog asortimana ljetnih guma, i iskoristite naš sustav brze isporuke i pristupaène cijene.