Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Achilles zimske gume

Zimske gume su dizajnirane da se nose s teškim uvjetima, sa skliskim cestama i temperaturama koje èesto padaju ispod nule. Zimski profili koriste posebne sheme dizajna. Takoðer, gumeni sastav gaznog sloja je drugaèiji od onog na ljetnim gumama, tako da može ostati elastièna i dobro prianja na velikoj hladnoæi. Zajedno s posebnom gumenom smjesom, agresivniji izboèeni rubovi pomažu da dobro prianja na snijegu ili ledom pokrivenim cestama. Achilles zimske gume natjeèu s najveæim imenima na tržištu, nudeæi adekvatne performanse po vrlo razumnoj cijeni.

Zimske performanse, s Achilles WINTER 101

Jedna od najboljih opcija iz Achilles Winter ponude guma je definitivno Achilles Winter 101. Pošto je zaradio naslov 'Odliène performanse u ovoj kategoriji' u brojnim testovima za kriterije kao što su prianjanje na snijegu, razina buke , koèenje na mokrom Achilles Winter 101 može biti ono što tražite kada je u pitanju sigurnost i udobnost tijekom zime. Nudi solidno koèenje, i koristi gumeni spoj usmjeren na trajnost i performance na niskim temperaturama. Centralno rebro i spona lamele osiguravaju izuzetno veliki broj rubova za bolju vuèu na snijegu i ledu, èineæi zimu manje zastrašujuæom za vožnju.

Ljeto je još uvijek tako daleko ... ali nemojte biti depresivni! Umjesto da držite automobil kod kuæe èekajuæi bolje dane, kupite online na gume.com.hr najbolje proraèunske zimske gume za svoj auto, pod najatraktivnijim uvjetima. Mi osiguravamo besplatnu dostavu u Republici Hrvatskoj, na adresu po vašem izboru. Naša široka mreža partnerskih montažnih stanica vam je takoðer na raspolaganju, pa možemo isporuèiti vaš nove zimske gume Achilles izravno u montažnu stanicu u vašoj blizini za brzu montažu.