Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Aeolus cijelogodišnje gume – sreæna vožnja tokom cele godine!

Aeolus gume su stekli dobru reputaciju na tržištu osiguravajuæi pouzdane performanse za ekonomièno -orijentirane vozaèe. Djelujuæi na mnogobrojnu konkurenciju cijenama, Aeolus ipak uspijeva isporuèiti razinu kvalitete koja èini modele ovog brenda dobrom vrijednošæu koja se dobiva za novac. Popularnost proraèunskih brendova u Velikoj Britaniji je svakako prilika za Aeolus dokazati svoju vrijednost na ovom zahtjevnom tržištu, a Kineska tvrtka je izgleda odluèna da to i uradi.

Rastuæa potražnja za cjelogodišnjim gumama je zainteresirala sve relevantne proizvoðaèe, a Aolus nije mogao ignorirati ovaj trend. Kao rezultat toga, tvrtka je razvila vlastitu liniju modela za cjelogodišnju uporabu, osiguravajuæi da Europska kvaliteta i standardi performansi budu u potpunosti ispunjeni. Aeolus cjelogodišnje gume osiguravaju vožnju u svim vremenskim uvjetima za veæinu marki i modela putnièkih automobila i SUV i možete sigurno naæi gume koje odgovaraju vašem vozilu u našoj online trgovini.

Sigurnost tijekom cijele godine po super cijenama

Aeolus 4SeasonAce AA01 je izbalansirana cjelogodišnja guma za osobna vozila koja nosi ' blato & Snijeg; Snijeg oznaku za cjelogodišnje gume, kao i vrlo važan symbol snježne pahuljice koji izdvaja proizvode koji su u potpunosti pogodni za uporabu u zimskim uvjetima. Njegove duboke šare i mnogobrojni žljebovi po obodu uèinkovito uklanjaju vodu i snijeg ispod gume, poboljšavajuæi vuèu i pomažuæi da se odupru hidroplaningu.

Na gume.com.hr, možete uvijek kupiti gume koje su vam potrebne po beskonkurentnim cijenama . Aeolus cjelogodišnje gume osiguravaju dobre performanse tijekom cijele godine, a možete ih naæi pod najpovoljnijim uvjetima u našoj online trgovini. Isporuka u Republici Hrvatskoj je besplatna za narudžbe od najmanje dvije gume, a široka nacionalna mreža naših partnerskih servisa je na raspolaganju za neposrednu profesionalnu montažu.