Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK
Status narudžbe x
Odjavi se

00385177761000038517776100

Aeolus ljetne gume – sigurnost po pravoj cijeni

Bez obzira sta vozite, gume.com.hr ima najveæi izbor guma bilo gdje, po najpovoljnijim cijenama. Ako trebate skup sposobnih ljetne gume, razmislite najnovije modele iz Aeolus. I vaš automobil i proraèun æe profitirati od ove investicije, a potražnja iz naše online trgovine kao što je sigurno, kao što je zgodan.

Sigurno, pristupaène i udobne, sa gume.com.hr

Praktièni vozaèi su èesto zainteresirani za pristupaène kvalitete, a to je upravo ono što Aeolus ljetne gume imaju za ponuditi. Aeolus GreenAce AG02 je posebno dizajniran da zadovolji potrebe malih vlasnika automobila koji žele ekonomièan guma koje se mogu isporuèiti dobar potrošnju goriva i dugi vijek trajanja. Aeolus PrecisionAce AH01 je guma za kompaktne i srednje obiteljske automobile koji naglašava sigurnost, udobnost i malen otpor kotrljanja.

Za veæe osobne automobile, Aeolus SteeringAce AU01 omoguæuje stabilnost i izvrsnu trakciju, oslanjajuæi se na grippy gumene smjese i sportskom asimetrièni uzorak gaznoga sloja za održavanje uèinkovite prianjanje u svim okolnostima. SUV i vlasnici crossover može odluèiti za Aeolus CrossAce AS02, A Cesta guma s umjerenom off-roading sposobnosti koji nudi udobnost i stabilnost u svim vremenskim uvjetima. Van vozaèi mogu osloniti na Aeolus TransAce AL01 da bi ih sigurno i ogranièenje tekuæe troškove.

Što god vam treba, to æe biti na èekanju za vas u našoj online trgovini, na iznenaðujuæe atraktivnim cijenama . Naruèivanje iz gume.com.hr je jednostavan i siguran, a možete odabrati iz niza popularnih plaæanja methods- ukljuèujuæi kreditne kartice, bankovni transfer, i Paypal.

Kod nas: sve inkluzivno

Naše cijene guma sadrže transport i pakiranje od dva komada pa dalje, unutar Hrvatske izuzev otoka.

Način plaćanja

Platite udobno kreditnom karticom ili uplate
Visa MasterCard
Visa