Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK
Status narudžbe x
Odjavi se

00385177761000038517776100

Aeolus zimske gume – pristupaène i bezbedne

Aeolus zimske gume Su dizajnirane KAKO VAM bi ponuditile sigurnost i udobnost na temperaturama ispod 5 ° C. Na raspolaganju Su varijante za veæinu brendova i modela putnièkih VOZILA, A Sve jedna pružaju izvrsnu vrednost za Novac. Raznolikost velièina osigurava da se vaze posebne potrebe Mogu Lako zadoljiti ja možete koristiti Nasu inteligentnu opciju pretrage KAKO STE bi bez napora pronašli gume koje odgovaraju vašem vozilu.

Trenutni asortiman zimskih guma na Aeolus donosi sigurnost u izazovnim uslovima, osiguravajuæi da CE Vaša Zimska vožnja Biti mnogo ugodnija. Èemu rizik kupovine nepouzdanih korišæenih guma, KADA SE postaviti novih zimskih guma može kupiti po veoma razumnoj Ceni? Razmislite o našoj ponudi, ja zasigurno æete Biti uvereni.

Ekonomièan Naèin da vozite Sigurno

Aeolus SnowAce AW 02 JE dokazana Zimska guma za muški automobil sa kojom æete Biti Mobilni u SVIM vremenskim uslovima. Usmereni V-OBLIK obrazca gaznoga sloja i mnogo praznina na površini osiguravaju trakciju i stabilnost na snegu i LEDU, omoguæavajuæi dobro prianjanje neophodno lakim kamionima pri vožnji u gradu ILI Izvan grada. Aeolus SnowAce AW 03 JE pogodna za kompaktne i automobilske Srednje velièine, A njena robusna velièina i brojni rubovi osigurati stabilno ponašanje ja dobro koèenje na snegu i bljuzgavici.

gume.com.hr nudi VAM Aeolus zimske gume PO VRLO povoljnim cenama Kao i izvrsne usluge kupcima. Za porudžbenice OD DVE ILI Više guma, dostava u Republici Srbiji JE besplatna. Takoðe, na raspolaganju VAM JE I Široka nacionalna mreža nasih montažnih partnera. Naruèite danas Iž Naše online prodavnice!

Kod nas: sve inkluzivno

Naše cijene guma sadrže transport i pakiranje od dva komada pa dalje, unutar Hrvatske izuzev otoka.

Način plaćanja

Platite udobno kreditnom karticom ili uplate
Visa MasterCard
Visa