Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Sunčani dani, s Apollovim letnjim gumama

Tijekom godina, indijski proizvođač guma Apollo se pokazao kao vrlo uspješan. Ne samo prodavajuæi kvalitetne gume po povoljnim cijenama , već I konstantno razvijajuæi sposobnost integracije naprednih tehnologija. Tvrtka posjeduje i nekoliko drugih brendova, uključujući i neke poznate kao Vredestein i Maloya - što je daljnji pokazatelj da je Apollo spreman prestigne gigante u toj sferi.

Kao što se i očekuje od ozbiljnih proizvođača, Apollo nudi gume za skoro sve tipove vozila. Dizajnirane za pružanje sigurne, udobne i učinkovite vožnje u suhim i mokrim uvjetima, Apollo ljetne gume predstavljaju specijalnu mješavinu gume, koja osigurava dobru kontrolu nad vozilom i nisku razinu trenja. šara na gaznom sloju je napravljena tako da osigura adekvatno odvođenje vode, veću dugotrajnost gume i veæu udobnost.

' Nova zvijezda na horizontu ' objavio je poznati njemaèki Auto Bild èasopis, pozivajuæi se na postignute rezultate modela Apollo Amazer 3G na testovima ljetnih guma. Ovaj izuzetni proizvod osvojio je vrlo dobre ocjene za kontrolu vozila u suhim i vlažnim uvjetima, kao i za potrošnju goriva i otpornost pri trenju. Model bez zračnice Apollo Amazer 3G je dostupan u razlièitim dimenzijama i odgovara velikom broju putnièkih automobila.

Na sajtu Apollo možete poruèiti Apollu najbolje ' ljetne hitove 'po izvanrednim cijenama .Poruèite odmah dvije ili više ljetne gume Apollo online i dostava æe biti besplatna. Kliknite ' Potražite montažnog partnera ' za traženje autoservisa u vašem gradu, i mi æemo vam dostaviti gume na adresu istog Profesionalni montažu.